Перевізник

Я свого роду. І спокійний. І золото в цілому, але я не схожий на це, коли хтось надихнув людей помилитися добротою для слабкості. Моя дружина, людина від природи, тактовний і полоітний, що дуже швидко починають використовувати своїх колег на роботі – їхня команда становить 99,9% жінок, і практично як неодружений – загалом, дружній жіночий жилет. А потім один день, я зроблю свою половину від роботи, і я бачу, що її колега сидить на нашому автомобілі з нею - давайте називати її Маша. З страшної історії я дізнався, що Маша зламала її п'яти і мені потрібно взяти її додому. По дорозі, що Маша живе на абсолютно різній стороні від нас. Ну, нехай Маша, так як це таке горло.
Маша про те, як набридла вона на роботі, як добре ми були, і вона не мала чоловіка з автомобілем і не гідних кандидатів взагалі. По дорозі я бачив цю Машу вперше в житті. Прибуваючи на вказаному будинку, Маша стрибала з автомобіля, кажучи, ні спасибі, ні защадки. Все правильно, що справа, образ чоловіка. Вдруге, Марія закручувала її ногу, і знову довелося взяти її, і знову не слово вдячності.
А потім він почав. Я не зроблю з роботи дружиною – дайте ліфт на шляху, поїдьте у вихідні дні! З нами все необхідне. Так, EBM!!! Якщо є можливість допомогти, допомогти.
А потім прийшов його величний корпоратив. Як ви могли б здогадатися, це мій привілеєм, щоб доставити п'яні тушки. А потім заспокійливий план дозрівають в голову, як розбити бажання моїх друзів підходити до дружини з проханням такого роду.
Коли цей великий сакрамент прийшов до кінця і «побачити» послужив на ганку, життєрадісним, п'яним, добре запашним і задоволеним 3 друзями і моєї половини вийшли. Я сидів у передній частині сидіння, як звичайно, і я вирішив сидіти своїх друзів самостійно, тому я просто вийшов з машини і сказав:
- Жир в середині, рубати на краях !!!
Так як напередодні Нового Року немає місця очікування таксі, вони повинні приїхати з нами в тиші. Другий тиждень нового року запитати, щоб прийняти когось в будь-якому місці не було. Моя дружина розповіла, що я був бук і не джентльмен взагалі.

Джерело: рибальська сітка