Довгі ноги.

Багато жінок сниться довгих, струганих ніжок. Для Олександра Робертсон, це не мрія, але реальність. Її ніжки 117 сантиметрів довга. РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμР»РμР»РμллРμллРμРμллллллллллРμллллллРμлллллллллллллРμРμРμРμлллРμлллллллллРμллРμРμР» Довжина ніг Анастасія-105 див. Олександр був шокований, коли виявилося, що ноги її довше на кілька сантиметрів.

Висота дівчини - 185, 5 см. У музичному театрі вона поєднує в собі модельну кар’єру. Вона допускає, що вона не мала такої довгої ніжки. Одягнена Жінка Голий чоловік

У віці 18 років почався збірна кар'єра. Вона помітила чоловіка від місцевого моделювання агентства і запропонувала стати моделлю весільних нарядів і нижню білизну.

р.

Вона каже: "Офісна справа, чоловіки приділяють увагу мені, я часто запитав питання, "Ви граєте баскетбол?", до якого я зазвичай відповідав, "Ви граєте міні гольф?"

Найвища статуя дівчини не розчарує свого хлопця, 21-річний Лорсон Мостонь. Його висота 183 см, тобто це буквально пара сантиметрів нижче. "Це не те, що я настільки високий, - говорить дівчина. «Нехай мене не носимо високі підбори, коли я навколо нього. й

У сім'ї Олександра, кожен досить високий. Її 33-річна сестра має однакову висоту.

Але, звичайно, є деякі труднощі, пов'язані з цим. Мс Робертсон каже: "Це неймовірно важко знайти одяг, який добре підійде вам."

Російська Анастасія Страшевська, яка здобула премію 1600 євро після перемоги конкурсу за звання жінки з найдовшими ніжками.