1014
7 корисних порад для ефективного читання.
1,1 км правила 10%.
Завжди заощаджуйте 10% від вашого доходу на книгах, які є найкращими інвестиціями, які ви можете зробити. Не потрібно зберігати більше, менше.
2,2 км Читати з блокнотом.
Таке правило мені подобається викликати «прочитане мудро».
Я ніколи не читаю книгу двічі. Це відбувається тому, що я вичавлю всі ідеї з неї якомога більше деталей - ноутбук допомагає мені. Я пишу в ній всі цікаві і корисні ідеї, всі посилання на інші книги, писати котирування, які надихають мене. Коли я не маю ноутбука під рукою або відчуваю себе некомфортним за ним, я пишу в запасах з олівцем.
В результаті у мене є блокнот вичавлення книги, концентрація його ідей, хінтесенція сенсу. Зошит приємно читати пізніше - це дуже надихає.
І найголовніше, читання це дозволяє глибоко проникнути в книгу.
3. У Зробіть книги, які потрібно купити
Поєднання перших двох порад, ми маємо правило, щоб витрачати 10% грошей на книги і список цікавих книг в блокноті. Це «додо» майбутніх покупок. Регулярно подрібнюється і реробується – особисті та професійні інтереси, схильні до змін.
4. У Прочитайте не менше години на добу.
Краще два. Насправді, не важливо, скільки ви читаєте (хоча я дуже рекомендую читання принаймні години на добу). Важливо робити це регулярно – навчити себе «не дня без книги».
Налаштуйте час на день, щоб читати дуже складно, особливо для зайнятої людини. У цьому випадку я раджу розірвати читання в невеликих двадцятьхвилинних сегментах, які можуть бути рівномірно "в'язувати" протягом дня. Читання на ніч перед сном не охолоне, втомлений мозок відмовляється приймати книгу і розглянути його, щоб бути спальними таблетками.
5. Умань Змішувати стилі.
Я великий фанат саморозвитку та мотиваційних книг (я, мабуть, одна з тих, хто читає книжки саморозвитку замінив саморозвитку). Читання книг, як це щодня нудно. Отже, чергуються книги, перші корисні, потім фантастика, потім бізнес, а потім художній. Художні книги також дуже корисні і цікаві для читання.
6. Жнівень Не пропустіть на книги.
Читай на полиці? Чому? Якщо ви читаєте це правильно, ви швидко усвідомлюєте, що книга перетворюється в одноразову річ, свого роду шприца з ідеями для інтелектуального наркомана.
Рекомендуємо змінити книги з друзями та знайомими. По-перше, це чудовий спосіб зберегти гроші. По-друге, ви можете дізнатися і вирости друзів. Я вже втратив кількість книг, які я поповнив мої друзі - як приємно, так і корисно.
7. Про нас Перейти до електронних книг.
Незалежно від того, що хтось говорить, паперова книга поступово відмирає, перетворюючи в своєрідний вініловий рекорд - задоволення для любителів. Читання в зчитувач легше, простіше і дешевше. Для зчитувача, читач оплачує близько двох місяців. Скільки дерев, які ви економите, важко розрахувати.