Їжа отруйних тарантул в Камбоджі (22 фото)

В Камбоджі немає проблем, все дуже смачно і свіжі.
За винятком всього молока, це дефіцит.
Але є одна делікація в Камбоджі, яка вважається екзотичною.
Місцеві жителі готові дотримуватися його на багато кілометрів, до павукської області.
Матеріал не вражений.

р.

Ця область є невеликим селом Скуон, 70 км від столиці, на шляху від Пномпень до Каммпун-Кам.

396392

Хтось в Інтернеті сказав, що Highway 6A є одним з кращих в країні. Нехай ви вже вирощені діти не прочитали вам одну казку, коли під впливом сенильської безсонності ви перетворите в сором'язливу гриб. Два третини шляху до перехрестя з маршрутом 61 потрібно пройти на зламану ремонтну дорогу, в оточенні клубів глинистого пилу і шліфування піску на зубах.

На шляху я зловлюся поїздом школярів. На сьогоднішній день висота китайського Нового року і піонери приходили до руїни місцевого газозаправного вокзалу за гроші, а також підірвати гасники в небезпечну близькість.

198244

Нарешті, він є землею кешью і гелікат.

Трохи промиваючи дорожній ринок і швидко знаходиться точка продажу для жінок, які мають намір на голову. 4 особи, до речі - долар.

Є нагородження. Я був арахнофобією з дитинства. Я боїться павуків. Не всі вони вірні, але великі, я боїться. А потім уявіть, кинувшись до мене старої жінки з відро, повною з величезними живими павуками з крісками «А-ПИН!, А-ПЙН!» (як локально називають деякий вид отруйної тарантули). Я кричу, зупинка! Від мене! Я не маю очей? Я приходжу? Ви хочете долар відразу? Ви коли-небудь чули про жаху деякі люди відчувають себе? Тільки тоді я розумію, що я сказав, що це все російською мовою. Я жести до старої жінки зупинити і покласти відро.

Ретельно і зручно. Більшість з усіх, я боїтеся, що «покоївки» в дусі ви знаєте, «поставити на плечі», щоб захопити «похил» в вусі почнеться. Тим часом карапаце тягнеться до відро і починає вимовляти його сливові нальоти в відро монстрів.

Мати карапуза бере в руках дві величезні особини і кладе їх на живіт від потомства. Приходьте, баранг, долар, дитина хоче морозива.

Р

Зробіть погляд на середню око - як циклопеди?

_ Новини

Чи знімається стінг? Мати бере павутинку в руках і показує, що все на місці. Потім він забиває гилеру, тривожну таранку намагається захопити її пальцем, характерним натисканням на ніготь чути, майже трохи потроху. Гоління рук, павутинка в відрі. У рятувальній службі з'явився повний прикус - досвід і відвага.

І павук торг йде так: Коли дорогий іноземний автомобіль або автобус, пов'язаний з білими баранами, тягнеться на ринок, натовп з кілограмами смажених тарантул тягнеться до транспортного засобу в блендері ока, кагарек і блювотні рухи: Так, вона все ще має сметану. - Відро? Дешевше. - О, рідина, ірди. - 5 взяти, 6 дати.

Що ви робите для Phnom Penh Post? І тепер я збираю два пакети павутинних павуків, п'яний, і завтра мій марес, що за швейними машинами вони пришивають ваші білі фрейки штани і Кілвінілляновий нижню білизну за $ 2, я буду довести до розсади і прутки так, щоб я отримав молодше задоволення і це найбільш, від гормонів ...

Тітка прибув у дорогий Лексус з хауфом, купивши павуки на 10 греків і було щасливо залишити на столицю. Після першої посмішки добре змащений, хоча на першій фото проціджують не в гнізді.

доб.

Немає нічого, щоб росити всередині тарантули. Товсті ніжки з родами м'яса і невеликим пористим м'яким масивом під оболонкою.

Що вам подобається? Щось між креветками і куркою. Але павук.

р.

Все це, звичайно, є визначною пам'яткою. І в кінці, не найприємніші. Торгівля приваблює бджіл, які, здається, невірно, і не хочуть опускатися. Бендер не сказав! Бігар дівчина грає з павуком. Просто нехай це не так. Кожен обирає таку дитинку, як він сам вважає необхідним!

Пахари в день в відрі настільки обсмажені, що вони просто вмирають. Крім того, ubiquitous мурах миттєво клацають на вмирає м'якоть. Жінка розбирає залишки павука для того, щоб відштовхуватися від половинного сердечника і відразу встигнути обсмажити.

Р

Ця індивідуальна поводиться спокійно, а потім в два секунди на шиї дитини. Уважна мама відразу пересадила карапа на тему. Якщо вона укусає шию, це безпечно?

Джерело: ibigdan.livejournal.com