746
Який бізнес може початися без багато стартового капіталу?
Цей випуск обговорюється користувачами дискусійного сервісу Quora, популярні в Кремнієвій долині. Найцікавіші відповіді:
1) Знайти клієнтів першим.
Андрій Бурнетт-Томсон, ІТ Консультант
(Великобританія)
Я був в аналогічній ситуації, хоча це було трохи простіше для мене - я можу писати код. У вільний час (before і після роботи), я написав програми, які я зараз продаю онлайн. Замість того, щоб прийняти на «об’єкт, що ніхто не зробив», я вирішив поліпшити існуючий продукт. Я можу сказати, що на старті 90% успіху повинні бути забезпечені вашим пітом, і 10% - з навичками.
2) Старт з послугами.
Sandeep Chautan, співробітник Intel (Мічіган)
Почати роботу з послугами. Чи не думають про звільнення товару – це вимагає більше грошей і часу (останцій з шести місяців до року з моменту здійснення грошових коштів). І не скажеш, що у вас немає будь-яких навичок: для ходових собак необхідно мати навички, для роботи няні – теж. Ви не повинні бути технологами, щоб сказати, що у вас є спеціальна кваліфікація, оскільки вони здатні будувати відносини з людьми також майстерність. Наприклад, можна створити рекрутингове агентство. Знайдіть свою міцність – це дуже важливо. Коли ви знайдете його, ви будете розуміти, що саме послуга ви можете надати йому. Не намагайтеся бути кимось,
(3) Зробіть це простіше.
Clayton Hawkenbury, бізнес-тренер
Моя перша бізнес почала працювати з різними місцями та просити роботу. Я був 10 років і почав змітати тротуари перед магазинами. Я пішов в магазин і запропонували закрутити тротуар. Я закінчив близько восьми точок. Багато покупців подарували мені інші вакансії за додаткову плату, такі як пральні машини. Не дуже привабливий бізнес, але я отримав більше, ніж я міг витратити.
Моя подруга почала очистку димоходів (на часі був магазинець). Він зараз заробляє $ 300,000 рік, який він може витрачати на найщасливіших людей, які знають більше про очисні труби, ніж він робить. І знову, це брудна робота, але я бажаю більше, ніж чверть мільйонів доларів!
Ви можете зайти і попросити людей, які хочуть. Ви можете витягти бур'яни і ковші газони. На шляху багато мільярдерів почали свій бізнес з такими послугами. Одна з моїх улюблених прикладів полягає в тому, що хлопець почав копати кріпильні труби, а також відреставрувати як власник найбільшої компанії з монтажу басейну держави.
(4) Вчимося в процесі
Олександр Рив Ронас, директор Виробника
Збалансовані ігри світу
Я думаю, що це важко знайти ідеальну ідею для компанії, якщо ви просто думаєте, «що я можу зробити?» А замість того, що у вас є душа, то багато проблем починають шукати розчин. У довгостроковій перспективі це призводить до успіху: ви працюєте, але ви не відчуваєте себе, як ви працюєте.
Подивіться на великі підприємці сьогодні. Елон Муск не придумав ідею космічних подорожей, що він може дозволити собі. Він з'ясував, що він хотів зробити і почав працювати, щоб реалізувати свою мрію (до речі, він практично пішов з банкрутом в процесі!).
Моя найкраща освіта була для запуску власної компанії. Так ви також можете спробувати себе, наприклад, в електронній комерції. Сайт WordPress, за допомогою якого можна приймати платежі, здійснюється безкоштовно і без залучення розробників. Місцеві жителі можуть запропонувати щось, що ви можете продати. Якщо ви просто вдягнете дію і ви будете щасливі, можливо, ви знайдете свою роботу.
(5) Підготовка до труднощів
Афіша Марк, засновник маркетингу
Веб-сайт
Ви можете розміщувати оголошення з пошуку роботи на порталах фрілансера. Не запитайте про багато грошей і відіпсуйте своїх клієнтів. Прийміть на невеликих проектах, щоб виконання одного не займе сто годин. Завдяки успішним замовленням, Ваш рейтинг на сайті буде рости. З зростанням репутації також можна збільшити вартість послуг. Щоб вийти з платформи, починайте будівництво довгострокових партнерських відносин з ними. І це лише один із мільярдів можливостей. Ви не починаєте роботу в першу чергу, ви просто знайдете роботу для себе, яка буде залишатися так, якщо ви приймаєте наступний крок і починаєте роботу помічників.
Важливо пам'ятати, що робота вашого бізнесу набагато важче, ніж це здається. Запитайте себе: Ви готові пройти через складні часи і боротися? Якщо ви віддаєте перед труднощами, краще знайти собі роботу для прокату.