747
Слово для літери "б", танець Саломе та Роскомнадзор
Протопа Аввакум проживала в князі Михаїла, перших з Романових, і його сина, «найкращий» Олексій Михайлович. Аввакум був строгим, сульфатним і недорогим, він не поважав рангів. Він подарував місцеву воєводську Євфемію, і він у відповідь відставив свою церкву, зламав хата, збити і зцілити людей. У той же час, звичайно, Аввакум був названий останнім словом.
Ці слова він запам'ятався, коли раптом в середині ночі месенджер відправився до нього з проханням приїхати до біводи - він був тал, він може померти. Я пішов з страхом - що якщо шахрайство?
І я проповідував і пішов до дому, Євтімій. Коли вивів мене до двору, дружина Neonil виграла і захопила мене рукою, і вона сама сказала: «Дуже, сер, наш батько, світлий наш хліб!» І я сказав: "Попередній! син укусу був один раз, і тепер батько був першим!
Як ви розумієте, що це довге преамбле було зроблено з однією метою – показати, що слово для літери «Б», найчастіше використовується російською мовою і замінено на причини соціальної вишуканості словом «пікець» – це слово було використовувати не менше трьохсот років тому.
Слово, звичайно, не може з'являтися в ізоляції від реальності, яка давала їй піднятися. По-перше, були жінки з літерою «Б» в Росії. Може бути, ці жінки були невідповідно їхнім контемпорам, і їх роль спотворюється, можливо, причина для всього - це інший підхід до досягнення успіху в житті.
Чоловік перемагає такого успіху з мечем в руці, і цей чоловічий підкорювач завоював жінка, яка знає, як взяти його, гордість і незможливий, з нею ледь руки. Щоб зробити це легко, захоплено, художньо. З використанням елемента хтивного одягу, музики та танцю. З розумінням - що можна показувати, в якій мірі і коли.
Не дивно, що таке мистецтво відмовляється від вмирання і всіх поточних чуттєвих скручень навколо залізних стовпів також є лунями давньої майстерності.
Пам'ятається, що Паризька музична зала, в 1894 році виступала тоді знаменита Євгенія. Перед кожним, вона була просто готова до ліжка, роздягається на ліжко дівчини, в той час як вона ніколи не з'явилася абсолютно голою, цілком, можливо, на даний момент, тому що світильники в театрі відразу ж відірвалися.
У американському театрі burlesque був відомий номер – танець Салое «Святий вік». Сценарій був чисто біблійним, в кінці гучних танців на сцені навіть переніс голову Івана Хрестителя, виготовлений з розпису папір-машею.
У Норвегії нещодавно оголошено судове рішення – стриптиз (впроваджена Старим випробуванням Саломе), визнаний арт-формою і тому більше не підлягає цінно-податковому податку на 25 відсотків.
І Роскомнадзор заборонив слово «Б», що дає йому мовне визначення: «непристойне позначення жінки сходження, а також всіх мовних одиниць, утворених з цих слів. й
Кожен має власний спосіб.