People Choice Awards 2014: кто в чоловічому?

Церемонія нагородження переможців People's Choice, яка відбулася вчора в Голлівуді, стала першою визначною подією для відкриття сезону 2014 року. Остання ніч на червоному килимі біля Nokia Відкрився не тільки зірки, але реальні фаворити публіки – після того, як ви знаєте, є звичайними глядачами і вони обирають своїх переможців загальним голосуванням. Цього разу серед переможців шоу були Sandra Bullock і Justin Timberlake, і які серед присутніх взяли долоню чемпіонату по червоному килиму, ви можете дізнатися з цього огляду моди.

Кілька років тому Nina Dobrev навряд чи може похвалитися бездоганним модним зображенням, але сьогодні це Болгарський краса сходинки на червоному килимі з повною впевненістю в її нездатності. Він робить право! Останнім часом актриса обрала закриту чорну щільну сукню Jenny Packham, прикрашену розсіюванням срібних кристалів, і виглядала просто чудово. На прикладі зірок, як Nina, ми можемо бачити, що ви можете виглядати спокусливо без зайвого впливу. Головне, щоб вибрати правильне ставлення... і пара сексуального взуття.

На червоному килимі була повна протилежність модного лука Ніни Добрева, але ніяк не поступається йому. Вибір Емілі впав на шифон плаття Max Azria, родзинкою якого стала незвичайне поєднання кольорів в стилі колірно-блокування. Зображення створюється з очей на стилі арт-деко, а також ефектними аксесуарами у вигляді зчеплення з геометричним принтом та оригінальними сережками в дусі ретро тільки підсилюють це враження.

Р

Анна Фаріс з'явився на червоному килимі в цікавому ансамблю з весняної колекції Naeem Khan. Наряд акторки з впевненістю може бути викликаний ризиком - по-перше, це майже єдиний ансамбль фортепіано в нескінченному морі коктейльних суконь на церемонії, а, по-друге... вона також блискає від голови до пальця - не кожен буде вирішуватися на такому сміливому шляху. Однак Анна зуміла представити наряд просто чудовий - мінімалістичний стиль і аксесуари відмінно доповнить образ, не перетворюючи його в те, що британський виклик «докладніше».

Р

Ведучий на церемонію дня, Калі Куоко, обрала модний ансамбль від Sachin + Babi. Я не можу сказати, що я повністю збуджусь про цей наряд (Я не думаю, що це особливо прикрашається фігурою Кайлі), але я схожа на ідею цього образу – є щось богемний про це винагорода. Яскрава муфта не буде зайвою в цьому наряді, але навіть без неї лука виявилася не поганою, хоча навряд чи вона відповідає урочистій обстановці вечірнього заходу.

Остання ніч була багата шикарними нарядами, і в одному з них з'явився на червоному килимі Jennifer Hudson. Власником заточеної фігури, для створення якого співак зробив багато зусиль, зробив вибір на користь білосніжного коктейльного плаття з щільною латунь і ефектними драпірами від Kaufmanfranco. Наряд був простий і лаконічний, але завдяки грамотному підбору аксесуарів і макіяжу (о, цей рожевий помада!) виглядав набагато яскравіше і ефектніше, ніж багато інших на церемонії.

р.

Новий рік - новий колір волосся! Сексуальна Naya Річка продемонструвала в останню нічну вечірку новий, більш легкий колір волосся, який ідеально підходить з оригінальним Michael Kors платтям. «Незвичайне поєднання звичайних кольорів» – це те, як можна описати цей наряд, виконаний в стилі колірно-блокування. Крім нестандартного поєднання кольорів, сукня прикрашена невеликою сливою, яка на перший погляд не зробила належного враження на мене, але на подальшому розгляді стала невід'ємною частиною образу - це завдяки сливу, що наряд виглядає трохи більш урочистим і драматичним. Це те, що вам потрібно на премії People’s Choice.

Вже багато років, Britney Spears стала «Фаворит Поп Художника» американського публіки, і я дуже щасливий про це! Для такої важливої події піктограма вибрала ню міні-плаття з колекції Mikael D, прикрашеної срібною квітковою аплікацією. Я не великий фанат нарядів прозорості, але я даю, що ця сукня виглядає чудово на Britney. Наряд чудово вписується в стиль, хоча виглядає більш статус і «додаток», що в нашому випадку цілком прийнятний.

Підтверджуючи її назву як іконка стилю, Джессіка Альба продемонструвала нам чудовий образ, створений сукню ярусу Jason Wu. Родзинка наряду, звичайно, була його цікава обробка, виконана в стилі льон - лінійки, атласні вставки і шнурування в повній довжині нагадують деталі корсета. Варто сказати кілька слів про бездоганний вибір аксесуарів, серед яких було взуття Касадей «Бладе», які люблять багато голлівудських зірок в тонусі, золотистий зчеплення і безліч найтонших ювелірних виробів з золота – сережки, браслети і кільця практично на кожному пальці.

130550р.

р.

Ще одна улюблена шахта останнього дня була Allison Williams. Зірка серії «Дівчата» віддала перевагу створенню модного будинку Девіда Кома і не втратив. Сукня багата синя, прикрашена незвичайними футуристичними деталями білого шкіри, дивиться на червоному килимі дуже ефектно і чітко привертають увагу. Вирішуючи не давати її зображення ще більш футуристичною за допомогою оригінальних сандалівузлів, повною з якими нарядився на кішках, Allison доповнений зображенням з класичним гострим покриттям човнів, але вибираючи нестандартний колір з геометричними елементами для них.

737552

Ведуться церемонії, Бет Пиво, як належить господині заходу, вибрав класичний образ, але не позбавлений оригінальності. Вона носила сукню від бренду Giulietta, головна прикраса якої була чорно-біла спідниця, і монохромна, як ви знаєте, є основною і спекотною трендом поточного сезону. Як доповнення до наряду, Beth вибрав витончені плетені сандалі, великі сережки і ідеальний оздоблювальний дотик - рожевий і кораловий помада, завдяки яким образ виглядав свіжим і яскравим.

Безперервно бути ...