Бенедіч Кумбербат

12 січня в Росії покаже 3-й, фінальна серія серії «Sherlock». У епізоді буде названий «Хістан Останній Вов». Британська серія про найвідоміший детектив неймовірно популярна по всьому світу, а також провідний актор – Бенедикт Кумбербат, для якого роль Шерлок Холмс стала найбільшою зіркою в своїй кар'єрі. Ось 9 фактів про Benedict Cumberbatch.

Факт один.

Вирок визнає, що він використовував своє ім'я на практику. Cumberbatch не є типовим британським ім'ям.

«Сомеон запитав мене, якщо це було псевдонімом», - сказав він. Ні, Cumberbatch є моє ім'я і, так, я знаю, що деякі люди пов'язують ці звуки з метеоризмом в лазні.
І хоча він постраждав від своїх однолітків (який навіть дав йому прізвисько “кумбер”), він не хотів змінити своє ім’я в більш гармонійне, хоча така можливість.

«Я хочу бути Бенедиктом Кумбербачем», - сказав він, бо він думав своє ім'я був старомодним, але «зати». й
3250Р. 3700Р.

Факт два.

Натуральний колір волосся Benedict блонд з червоним відтінком. Цікаво, до кожної ролі режисери наполягали, що актор перефарбовувався в темряві тони.

Факт три.

Його батьки також є представником вакантної професії. Мама - актриса Wanda Ventham, dad - комедія актор Тимофій Carlton Cumberbatch. Вони, до речі, можна побачити в першому епізоді третього сезону Sherlock, вони відіграли батьків Холммерів.

Бенедикт з батьками і степ-сестрою Tracy.

Факт чотири.

У той же час батьки докладалися до одного з найпрестижніших приватних шкіл країни - Хуна, на північному заході Лондона. Стара школа, тільки для хлопчиків. Таким чином, коли на сцені шкільного театру почали ставити комедію Шекспіра «Сонник ночі», Бенедикт запропонував жіночу роль, яка стала його акторським дебютом.

Я грав Титанію, королеву ярмарків і ельфів. І тоді він був статевим шляхом і я припинив грати жінок через мій голос.

Факт п'ять.

Після закінчення престижної школи Бенедикт вирішив залишити на Тибеті. І все тому, що він став притулком своєї освіти і його поїздкою, він спробував внести зміни до світу для процвітання життя. У Тибеті він викладав англійську мову на рік до монахів у монастирі для притулку і їжі.

З цими людьми я зрозумів, що для того, щоб займатися духовним пошуком з ранку до ночі, вам потрібно неймовірне почуття гумору.

Факт шість.

Бенедикт позбавив свого співвітчизника Hugh Laurie титулу найпопулярніших телевізійних акторів на планеті, але це не вплинуло на дружбу між Cumberbatch і Hugh Laurie, який виник в 2003 році на множині серії « Трохи зайвої»: в ньому Бенедикт відіграв один з трьох сексуально стурбованих синами персонажа Lori.

р.

Факт сім.

У рейтингу «100 sexiest men in the world», складений британським пресом, Бенедикт Камбербатець займає 5 місце. Тим не менш, сам актор вважає цей факт "гістерично смішний":

«Я не знаю, що секс-символ», - сказав він Radio Times. Бог викриває свою красу і успіх. Немає, я дійсно думаю, що це дуже смішний, просто сміється.
р.

Пакт вісім.

Одного разу, під час зйомок в Південній Африці, Бенедикт Кумбач та його колега стали жертвами озброєних роббер, які прагнули викрадення автомобіля. У багажнику підв’язали злочинці, які захопили його.

«Я просто намагався пояснити їм», - сказав актор. У мене є проблеми серця і мозку, тому якщо ви залишаєте мене тут, через брак повітря або затягу, я буду штампувати і що буде велика проблема для вас. Ви будете мати мертвий англійський в своєму автомобілі, і це точно не так добре.

П'ять.

Як підліток, Бенедикт мріяв бути лікарем.

«Я хотів бути нейрохірургом. Ця бажання прийшла після читання книги «Субота» Іана Макеван. Якщо ви зрозуміли, що дійсно щось дуже важливо для того, щоб зробити щось корисним і відповідальним, що вимагає багато зусиль, коли ви усвідомлюєте, що дійсно щось дуже важливе місце в масштабі, - сказав Benedict Cumberbatch в інтерв'ю.