35 Поради від Робін Шарм

1,1 км Пам'ятайте, що якість життя визначається якістю ваших думок.
2,2 км Зберігайте обіцянки, зроблені іншим і собі.
3. У Той факт, що вам потрібно зробити спочатку.
4. У Невеликі добові вдосконалення є запорукою стабільності довгострокових результатів.
5. Умань Зупиняйтесь, щоб бути зайнятим. Цього року видаліть все, що відволікає вас від роботи і життя, і зосередиться на декількох з найважливіших речей.
6. Жнівень Читати книгу «Мистецтво війни»
7. Про нас Дивитися фільм The Fighter (2010)
8. У У світі, де технологія є загальним місцем, деякі з нас забули, як діяти гуманно.
9. Навігація Пам'ятайте, що всі великі ідеї були першими
10. Пам'ятайте, критики рубають сонники.
11. Яблука в твоїй обсесії, що робить речі правими, навіть в невеликих речах.
12. Щодня, використовуйте 60 хвилин, щоб планувати наступні сім днів. Як сказав Саул Беллоув, «План заповнює вас болем вибору. й
13.00 р. Повернемося з тим, що утримує тебе і любимо цей новий рік. Якщо ви не любите.
14. Дестрой або знищити.
15.00 р. Привітайте персонального тренера, щоб бути в найкращій формі. Зірки орієнтуються на цінності, які вони отримують, незалежно від вартості послуг.
16.00 р. Подаруйте друзям, покупцям і сім'ям найбільший подарунок всім: вашій увазі (і присутність).
17.00 р. Щоранку запитайте себе, «Як я можу краще служити людям? й
18 років Кожна ніч запитати себе, Що п'ять хороших речей відбулося мені в цей день? ?
19.00 р. Не витрачайте Ваші найцінніші ранкові години.
20. Зберігати кожен проект в кращому стані, ніж розпочато.
21. Уважайтеся бути різними. Ви можете створити щось важливе в обраному полі, яке не було створене раніше.
22. Кожна робота не просто робота. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
23. Побоюючись, ви не обмежуєте свої варіанти.
24. Зайдіть в 5am і зайдіть в 60 хвилин, живіть розум, тіло, емоції і дух. Це найпродуктивніший час. Будьте супер герой!
25. Напишіть романтичні листи до вашої родини.
26. Посмішка в незнайомці.
27. Пити більше води.
28. Тримайте щоденник. Доброго дня!
29. Зробіть більше, ніж ви платите і зробіть це таким чином, що ви відчуєте дихання.
30. Залиште свій ego на двері щодня.
31. Встановити себе 5 цілей щодня. Ці невеликі виграші призведуть до майже 2000 малих виграшів на кінець року.
32. Дякуй вам і будь ласка.
33. Пам'ятайте, секрет щастя полягає в тому, щоб зробити роботу, яка має значення і бути необхідною.
34. Не бути найбагатшою людиною на кладовищі. Здоров'я є багатством.
35. Життя короткий. Найбільший ризик – це відсутність ризику та згода бути посередником.