15 Думки великих інвесторів і Wall Street Gurus

1,1 км Warren Buffett, інвестор Guru, варто 39 мільярдів доларів: «Прийміть те, що ви платите». Вартість, що ви отримуєте. Неважливо, якщо ми говоримо про акції або шкарпетки, я віддаю перевагу купити якісну маркерізу, коли це неціненно. й

2. Джордж Сорос, $22 млрд: «Я багата, тому що я знаю, коли я неправильно.» Простіше кажучи, я пережили через свою здатність визнати власні помилки. й

3. У Девід Рубенштейн, вартістю $2.8 млрд: Важкий – не оберіть відповідь. Якщо ви щасливі сидячи в одному місці і не збираєте ризики, ви будете сидіти в одному місці протягом 20 років.

4. Рей Даліо, $6.5 млрд: «Це бажання об’єктивно оцінити себе та інші, які налаштовують людей, які користуються своїм потенціалом, найбільшою мірою. й

5. Умань Едді Ламперт, $3 млрд: Ідея премонтажу є запорукою інвестування, а також бізнесу в цілому. Ми не можемо чекати, поки ситуація стає очевидною. Ви повинні подумати, що це те, що інші зробили за певних обставин. Що робити далі?

6. Боон Т., $1.4 млрд: Старший я отримую, краще я можу побачити, куди піти. Якщо ви збираєтеся послухати слони, не зайдете для кроликів.

7. Про нас Чарлі Мунгер, $1 млрд: Якщо ви подивитеся на наші останні 15 рішень, ви бачите досить посередні досягнення. Не було гіперактивності, але можна побачити багато терпіння. Ви повинні дотримуватися ваших принципів і можливостей, і коли настає шанс, намагайтеся зробити більшість з них. й

8. У Девід Теппер, чистий до $5 мільярдів: «Ця компанія виглядає дешево, що компанія виглядає недорого, але економія змінює всю річ». Головне - чекати. Іноді найважчіша частина нічого не робить.

9. Навігація Benjamin Graham колись сказав: "Сучасний інвестор повинен послідовно діяти як інвестор, так і невідповідно як спекулятор." Це означає, що він повинен бути в змозі судити досить кожну покупку, він робить і ціна, яку він сплачує. Оцінка повинна бути об'єктивною, розумною, і її результат повинен відповісти на питання про те, чи отримає інвестор більше, ніж він оплачується.

10. Льюїс Байкон, чистий до $1.4 млрд: «Якщо ви є спекулятором, ви будете приймати розлади і хаос. й

11. Павло Тудор Джонс, чистий вартістю 3,2 мільярдів доларів: «Найбільш важливо тримати речі під контролем, ніколи не здогадувати, завжди торгувати і захистити ваш будинок перед.» В результаті розмір більше не має значення. й

12. Бруце Ковнер, чистий до 4,3 мільярдів доларів: «Я думаю, що нові торгові марки 3-5 разів більше, ніж вони повинні». Початківці припускають ризики 5-10%, коли відсоток повинен бути тільки 1-2%. й

13.00 р. Рене Рівкін, чистий вартістю $346 млн: «Коли ви купуєте акції, попросіть себе, ви купуєте всю компанію? й

14. Петро Линц, чистий вартістю $352 млн: Я думаю, що головне, щоб зрозуміти, що є компанія за кожну частку, і є тільки одна реальна причина за зростанням значення кожної частки. Стан бізнесу компаній змінюється від найгірших до кращого, а невеликі компанії стають великими.

15.00 р. Джон Темптон, чистий до 20 мільярдів доларів: «Для максимального песимізму краще для покупок». Час максимального оптимізму найкраще підходить для продажу. й