Як ефективно мотивувати себе діяти.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але просто кажучи: «Я буду і варююю вечерю прямо зараз / Я чекаю 40 разів / Я читаю книгу управління / Я заміню гнізда / ETC» не означає, що це те, що ви будете робити. Скоріше, навпаки, продовжуємо вирощувати живіт у улюбленому стільці Але якщо ви вже вирішили, що це час змінити щось в своєму житті, і вам не вистачає лише трохи самозбереження - тоді ця стаття для вас!

Отже, візьміть типовий приклад – потрібно виконати деякі дії (застосувати – принаймні двічі на тиждень, щоб зробити ранкову бігу), але не потрібно робити це дуже ефектно. Чи не так. Бажання у вас є, і мозок ви розумієте, що ранкове бігання дуже добре для здоров'я, загального благополуччя і випадання жиру з пивного живота, але ... але робота, втома, бажання спати протягом півгодини, але більше і в цілому, ви навіть не мають кросівки. Що таке звичайна людина? Це право – він дивиться на захворюванні для своєї лізиї і ваунів, щоб почати працювати в будь-який час, але через деякий час, коли він має меншу роботу / більше бажання і т.д. Не складно вгадати, що, як правило, це «латеро» не відбувається.

Отже, тепер найголовніше, до питання, що було поставлене на початку статті «як дізнатися самомотивацію», у мене є абсолютно здорова відповідь на вас:

Не знаю, що це насправді цитата Лебедєва, але на мій погляд, вона повністю відображає сутність питання. Якщо ви не хочете працювати, залишайтеся у вас, і не хвилюйтеся. Якщо ви не хочете залишитися, то поїхати і працювати на себе! Це так очевидний!

А потім знову я впевнено вірю, що не техніка автозбереження, як побажання візуалізації, досягнення плакатів або сонних кнопок може збільшити мотивацію, крім короткого часу, тому що це дійсно просто ви, ваші мрії та універсальна лазіна. Ви можете побороти лізію - ви досягнете поставлених цілей, ви не можете ... ніхто піклується, як кажуть - кожен не піклується про вас, а самі заспокійливі також стрибають на кістках будуть щасливі, тому що поки ви нічого не робимо - вони мають шанс піднятися вище. Урок змагання, ебать.

Подумайте про це і зупиніть пошук відповіді на такі питання silly онлайн. Ви навчаєте себе, адже «самамотивація», це «сама», що передбачає ваші зусилля. Ось тут немає.