3436
Церква, Ганді та інші
Останнім Різдвом Христовим на книжковому ринку з'явилася несподівана майстерня, найкраща робота, яка з'явилася на книжковому ринку. Компілятор, Sean Usher, вибраний 125 цікавих історичних листів. Ми пропонуємо три з них сьогодні.
Перший лист року був написаний клеметинським церквілом до чоловіка 27 червня 1940 року. Незадовго до того, що в церкві стали прем'єр-міністром і Міністром оборони, провідним захистом Вітчизни. Він був песимістичною. "Ми з вами, - сказав генеральний директор Hastings Izmey, "на три місяці ми будемо померти".
"Мій дорогий" Клементін написав йому: "Я сподіваюся, що ви пробачте мене, якщо я кажу вам щось, що ви повинні знати". У своєму колі приурочний друг сказав мені, що є небезпека, що колеги і підлеглості лікують вас антипатією через саркастику і тривожний спосіб спілкування.
Приватні секретарі вирішили поводитися як елементарні школярі, тобто закінчити з старшого студента, порушивши їх плечі за спину. Якщо ви не знаєте, що ви не знаєте, що ви не можете бути в курсі, якщо ви не знаєте, що ви не знаєте, що ви хочете, щоб ви не були в курсі.
Поважає мене, що люди, які подають країну, і ви не будете відчувати любов, повагу і захоплення для вас.
Жорсткість не виробляє хороші результати. Це повстанці або прихована проникність або слов'янська слухання (не буде відкрито повстання – тепер є війна!)
Занурення вашого присвоюваного і спостережника Клементін
Другий лист Махатема Ганді (з Індії) до Адольфа Гітлера (до Німеччини), був написаний місяць і половина перед світовою війною II.
«Державний друг» написав Ганді, «мої колеги довго попросили мене написати вам заради людства». Я не згоден на своїх запитах, враховуючи такий лист несудимість. Тим не менш, щось говорить мені, що я повинен поставити поруч всі розрахунки і писати все, що потрібно.
Мені зрозуміло, що сьогодні ви єдина людина, яка може запобігти війні, яка може зануритися в шавлія. Чи є ціна вашої мети занадто високою, незалежно від того, наскільки важливо, що це може здаватися вам?
Чи послухаєте пораду когось, хто свідомо відмовляється війни як метод досягнення кінця?
Якщо я зробив помилку до вас, я апологую.
6 листопада 1940 р. Пішохідний лист Фідель Кастро. Франклін Делано Росвелт.
Мій хороший друг Roosevelt. Я не знаю багато англійської мови. Я пишу так багато, як я знаю. Я чую радіо, і я був дуже радий, що ви будете президентом за новий період. Я 12. Я люблю думати, але я не знаю, як я прийшов з написанням до президента.
Якщо ви хочете, надішліть мені 10 доларів, Американці, зелений. Я прийшов в лист, тому що я ніколи не бачив $10 зелений папір, і я хотів би мати один.
Моя адреса.
Фідель Кастро
Коледж de Dolores
Сантьяго де Куба
Орієнтовна Куба
Я не знаю дуже англійська, але я знаю багато іспанської мови, і ви не знаєте багато іспанської, але ви знаєте дуже англійська, тому що ви Американець і я не американці.