Чорнобильська зона

Це дуже суперечливий звіт. З одного боку, такі події неетично ставляться до колишніх мешканців Зони, а з іншого боку, ми вдягаємо в покинутий дух нового життя. Ми зустрілися з друзями у всесвітньо відомому місті Прип'ят. Я починаю замовлення. 29 грудня. Один за один, з'являються довгострокові плани. Апатія, бодром і сірістю. Я не споживав спирту більше 5 років, і проблема святкування Нового року дуже актуально. У 2013 році я був просто спальним. У 2014 році нарада не здавалася знову. В'яжемо салат, направляйте свої щіки з солодкими, перейдіть на дах, щоб побачити феєрверки і сторони. Відчайдушність. А потім брат відштовхує льотну ідею «І їдемо до Прип'яті». Перша думка: «Це холод. Зручні бетонні високоповерхові будівлі навіть холодні, ніж вулиці. Вологий ноги знову, дискомфорт і бруд знову. Але нехай!
30 грудня. На останню хвилину до бригади додається інша людина. Так є чотири з нас. Закупівля їжі в Асхані, зустріч на знайомому автобусному вокзалі, квитки, звичайному слабкому інтоксикації, як правило, перед тим, як відбувається збудження ...
10 хв Сейф перехрещений периметр зони відчуження, перше мертве село вітає нас з сумним, обрамленням вовк. Коли я прокинувся через кілька секунд після масової ін'єкції адреналіну, я кажу, «Як круто це?» Так, це божевільний. Давайте до треку... Я не буду описати маршрут детально, я буду починати з першої ночі.

Точка одна. Село передмістя "Буряківка" на місці закинутого залізничного Вільча-Янову. Як тільки світлий світлий, я захопив дзеркала і пішов взяти картину морозної зони.

Ми провели ніч в мансарді невеликого заміського будинку, влітку це, мабуть, дуже затишне... але взимку, навіть якщо це так сніжне, ми гарно...

Бюлетень був досить гарним. Вода заливається в металевий мус практично відразу засихається льодом.

Сидіння Буряківка

32422064

Але час вже працює... Походимо. На 14:00, згідно з нашими підрахунками, о 20:00 ми вже повинні бути в Прип'яті.
31.12.2013р.

Ми йдемо до заліза. Цей район є відносно комфортним для прогулянки. Без пригод, ми доставимо до міста.
На залізничних трасах немає точки опису тьмяних 10 кілометрів однорідності доріжки. Багато снігу перетворилися в сильний наст, добре, і вода була зібрана з куполи, дико зануренням сірководню. Навіть після фільтрації легендарного Aquafor.

Це все набір. У міському парку біля заводу Юпітер був витягнутий матове дерево, яке було одягнено з ялинками, знайдені в Прип'яті. Що нового року без їжі?

Для комфорту на вікнах, і свічок були освітлені. Повільно, в будинку покинули більше чотирьох століть тому магічна новорічна атмосфера почала проникати.

Ми укладаємо на стіл... крабові палички, мандарини, шоколад. Хлопці принесли літр рома, я л яблучного соку для себе.

Вони розстріляли кілька домашніх відео з привітаннями для друзів і сім'ї, розтушують гучно і привітали один одному, незважаючи на ефемерну можливість загорнути. До речі, в цій квартирі поліція затримала стекланів кілька місяців тому. Але Чарівна новорічна ніч не може бути протоколом!

Брати Вадима на фоні своїх улюблених персонажів з неординарного фільму Світлана Баскова «Зелений слон».
Я знаю цей фільм з 2008 року, і я задаю, чому люди просто отримали його зараз, і є так багато хістерій в Інтернеті.

URAAAA!!! З Новим Роком!
У Прип'ять, незважаючи на очікування, ми не зустрілися з будь-яким з стебел.

На рано вранці, 1 січня нового року, сталькерська експедиція, яка була зменшена однією особою, перенесена на вулиці Прип'яті. У зв'язку з цим, у зв'язку з цим, у зв'язку з цим, у зв'язку з цим, у зв'язку з чим.

км

Ми пішли в школу, знебочений ...

Приймали місцеву дитину, і ліву новорічну привітання в неприпустимому відвідуванні колоди для туристів Зона

Ми приїхали до команди місцевого футболу!

І звичайно, всі місцеві байани відвідали. 1 січня в нашому розпорядженні не було патрульних патрульних робіт.

р.

Також не спостерігали тури, що не суперечать заявам організаторів.

Єдине, що зникле сонце.

Автомобілі. Кількість фотознімків, знятих тут на малюнку, ймовірно, сотні терабайтів.

Давайте зайдемо в «армійні підбори». Ну, де без цього? Прип'ять в морозі виглядають дійсно фантастично...

Вадим перевіряє свої володіння

Ми сиділи на столі і копченої Гавани.

Припинити, перенести на другий мікрорайон- «мікра».

Бавовна вирішила імітувати Прип'ятий к... Якщо це не для евакуації, то тут немає! Як у будь-якому провінційному містечку колишнього СРСР нічого не згинати душу.

Р

"Прип'ять Ганновер"

"Мом, чому я прийшов тут?" Повернутися близько 40 кілометрів.

р.

«Плеза промена до нашого хата!» 浜у 涓 蹇

Вшанований Вадим намагається привітати свою сім'ю на свята, через довгостійну телефонну лінію.

Сірий день дітей. Незважаючи на всі залізні і гумористичні способи звіту, це фото досить сумно.

Ми залишаємо Pripyat ...
Не потрібно судити брелоків, це єдиний воістину життя цього міста. Не комерційні автобуси і гучні слогани, що не знімають все, що залишилося... не ідея продувати будинки і відкриваються музеї. Стейкери - люди, які дійсно люблять це хворі землі, приїдуть сюди на власний ризик ... думати про Вічні в тиші.

Ми завітали на нашу допомогу.

Антени "Кіркле"

Ми провели ніч на червоно-гарячому буржуазі, в місці дуже знайомі всі стежки ... і переїхала на хороший шлях, будинок. Світ реклами і фусів.

Габаритний зображення

Цей новий рік запам'ятовується для життя.
Щасливі свята.
Все найкраще.

-img36---

Джерело: zametkiev.livejournal.com