Я шукаю дочку.

до Майстер, студент один раз запитав, чому виникають труднощі, які перешкоджають досягнутню нашої мети, що відволікають нас від обраного шляху, які намагаються змусити нас визнати нашу слабкість?

до Що ви називаєте труднощіми, - відповів Майстер, "Чи дійсно частина вашого призначення. Стоп боїться. Просто подумайте про це і розглянемо його, коли ви обираєте свій шлях. Уявіть, що ви знімаєте луку. Ціль далека, і ви не можете побачити її, тому що товста ранкова туманка знизилася на землі. Ви бореться з туманом?

Ні, ви чекаєте вітер, щоб удар і туман, щоб очистити. Тепер ціль видно, але вітер викриває стрілу. Ви боретеся з вітером? Ні, ви просто визначаєте його напрямок і зробіть корекцію, вибравши трохи з іншого кута. Ви не маєте сил, щоб витягнути бант. Ви борете з цибулею? Ні, ви збільшите м'язи, витягуючи луку більше і більше.

до Але є люди, які знімаються з легкого і гнучкого лука в чіткій, без вітру погоди, сказали студенту. Чому так багато перешкод на шляху? Чи є світ проти мій прогрес?

- Не дивлячись на інші, учитель посміхається. Кожен має власний бантик, власну ціль і власний час, щоб стріляти. Деякі ціль для точних хітів, інші – можливість навчитися стріляти.

Учитель опинився голосом і опинився над студентом:
до І хочу сказати вам страшний секрет, мій хлопчик. Фольга не впаде до землі, щоб запобігти зніманню, вітер не дует, щоб взяти стрілку на бік, жорсткий лука не створюється арки, щоб ви зрозуміли вашу слабкість. Все існує самостійно. Ви, хто думав, що ви могли б вдарити ці умови. Таким чином, будь-яка зупинка скаржаться на труднощі і починати зйомки, або заспокоїти гордість і вибрати легку ціль. Ціль, яка може бути пожежена в діапазоні...