♪ Я не можу допомогти ♪

Це реальний, доторкнувшись історій від життя людей, які здатні доторкнутися до струн нашої душі і викликати теплі почуття, і, можливо, навіть надихнути когось, щоб зробити хороші справи. Живіть вираз Божественної доброти: доброту у обличчі, доброту в очах, доброту у посмішки.

Я нещодавно поїхав в магазин другого рук і купив копію книги, яка була вкрадена з мене як дитина. Який сюрприз я був коли я відкрив його і побачив, що це мій вкрадена книга. На передній сторінці було моє ім’я та підпис мого діда, який дав мені. Він написав: "Я дуже сподіваюсь, що в багато років ця книга буде знову впадати в руки і ви знову читаєте. й

Три тижні тому я пожертвував одяг для бездомних, і сьогодні, ходьба через парк, я бачив жінку, що носила сорочку. Я посміхався в неї і сказав: «Велика сорочка!» і вона посміхалася назад і домовилась, «Так, я люблю її занадто!»

У мене є діабет. 2 роки тому мій мама загинув і я взяв її кіт до мого дому. Недавно, в три ранку я кинувся до кіт, сидячи на ногах. Я ніколи не чув, це так голосно і наполегливо. Я пішов, щоб побачити, що сталося і раптом я відчув дуже слабкий. Я захопив метр глюкози, щоб отримати рівень глюкози крові. Знизився до 53, поки лікар сказав мені нормальний рівень був 70-120. І я сказав, що якщо Кеїт не кинув мене, я не міг би згасити.

Мій тато є кращим тато ви коли-небудь мріяли. Для моєї мами він чудовий люблячий чоловік, для мене турботливий батько, який не пропустив одну футбольну гру, плюс він є великим господарем в будинку. Зранку я поїхав до моєї батьківської коробки для п'ят і знайшов стару замітку. Це була сторінка від свого щоденника. "Я алкоголік з кримінальним минулим, який вийшов з коледжу, але заради моєї ненародженої дочки я збираюся змінити і бути кращим батьком у світі." Я ніколи не мав. Я не знаю, як він зробив, але він зробив.

Мій кішка від дому. Я був дуже стурбований, тому що я не хотів бачити його знову. Про день, коли я розмістив повідомлення про відсутність особи, і я отримав виклик від чоловіка, який сказав, що він мав мій кіт. Увімкніть, що він є мангаром, який провів 50 центів, зателефонувавши мені з телефону оплати. Він був дуже приємним і навіть купив кішки їжі.

Сьогодні Я дивився в жаху з вікна кухні, як мій дворічний син захопився під час гри біля басейну і впав в неї. Але до того, як я міг приїхати до порятунку, наш Лабрадор Рекс витягував його хребтом з води.

Я був водінням таксі, щоб працювати, коли мій цукор в крові раптом випав, і я вийшов. Я здаю в стаціонарі, де медсестра розповіла мені, що водій таксі приніс мене до ведучого. Крім того, він зламав багато правил для того, щоб отримати мене до лікарів швидко, але офіцер, який прийшов після нього, дізнаючись причину порушень, замість того, щоб забрати його вгору, подрібнити свою руку.

До лікарні доводилося маленька дівчина, яка була в ДТП. Вона потребує рідкого типу крові. Її батькам і братом близнюків, які мали таку ж рідкісну групу, як її, прибули до лікарні. Я пояснив йому, що сестра потребує крові і що це було питання життя і смерті. Він думав про те, що для другого, а потім, після того, як говорячи про те, щоб його батьки, він пішов з мене на палату. Коли ми зробили з ним, і я сказав йому, що він міг відпочивати, він раптом попросив мене, "Як? Чи не вмирає я? Так що він погодився пожертвувати його кров, він був впевнений, що його вбивати. Але для своєї сестри він готовий подарувати своє життя.

Сьогодні я зловив таксі, але прибув на місці я знайшов, що я забув мій гаманець і я нічого не маю на оплату. Тоді людина, яка переходить до таксі, щоб прийняти своє місце, оплачується за мене. Я запитав його, як я можу оплатити його назад, і він дав мені картку за адресою кажучи, "Ви можете залишити їх тут." Коли я прибув на цю адресу ввечері, я бачив, що це був благодійний будинок.

Великий променева собака похили мене з підніжжя все будинок. Я отримав нерв. Але всі раптові, хлопець з ножем в руці прийшов перед мною і вимагав свій гаманець. До того, як я міг відреагувати, собака атакувала його. Він кинув ніж і я побігла. Я вдома зараз, сейф, і все через це собака.

Сьогодні мій хлопець і я сидів у кафе, і я помітив, що кожен раз хтось переходить, він насідає мене і поцікавив мене на щоці. Я запитав його, чому він зробив це, і він посміхався і сказав, що він хотів, щоб знати, що я був його подруга. Ми обидва втратили наші дружини близько десяти років тому. Вони мали рак. Але ми змогли знову полюбити. Кожен має другий шанс.

Я завжди пряжу на колесах. Але сьогодні я мав отримати картки з зубного відсіку, і я неприпускав своє місце. Як я прокинувся, довгий алюмінієвий труба знизився з задньої частини вантажівки, яка стояв на світло трафіку перед мною. Вона розім'явила вітрове скло і збоїла прямо на сидіння водія, прямо там, де мій голова був другий. У поліцейських, які прибули на сцені, був вражений, як пощастило я.

Сьогодні, коли я сидів на парковій бані, я бачив літню пару. Вони припинили свій автомобіль під старим дубовим деревом, перетворили на джазову музику і почали танцювати повільний танець. Вони тримали руки і не відчували очі один одному. Потім вони повернулися в машині і поїхали.

Я побачила молодого чоловіка в супермаркеті сьогодні. Він мав дві подарункові картки і купив деякі відеоігри з ними. Як він був про те, щоб залишити, касір сказав йому, що він отримав $12 на картці. Тоді він повернувся в магазин, взяв букет за 10 доларів і оплачується за ним з картою на касі, дав касіру. Вона не може протирати посмішку навіть після того, як він пішов.

Сьогодні мій син захопив мене і сказав: «Ви найкращі мами в світі!» І запитав його, «Чому ти думаєш?» Чи знаєте ви всі мами в світі? і він відповів: "Я весь світ мені!"