818
Дізнайтеся, щоб привернути хвилі успіху
Чоловік прогулявся по дорозі, ведучи донечку за ним. Довкілля була завантажена важким навантаженням і тому тьмяко вішала обличчя вниз. Дуже довго. У той час, коли мандрівник побачив старої людини, що сидить в тіні дерев, він вказував його донькі до нього. 499.00 Р
«Привіт старої людини», - сказав мандрівник, «Чому я сидю поруч з вами? й
- Чому? Наш ліс для всіх притулків і тіней створює. У вас є місце.
Прибиральник видали багаж від доньки і себе впало на траву.
«Ого, життєрадісна життя» мандрівника, зцілений і розтягував ноги.
Стара людина прокидається і просить:
- Чому це важко? Чи не ви купуєте все, що ви хочете на ринку?
«Я купив його,» відповідав мандрівнику, «тільки радість цього небагато. й
до Яка справа?
Я завжди купую молоко з тієї ж господині. За роки. Молоко дуже смачне, свіже і не дорого. Учора я думав про це, і на шляху до базару я перетворилася на неправильну алею. У будь-якому випадку я отримав трохи втраченого. І навіть донькі у мене є жахливо нещасливий, що якщо він не хоче йти, то він не може переїхати, мандрівник виглядав на донецькі.
- Ну, потім він став уродженим, я вже витягував його і списав його хвостовиком, і він не зробив. Ну, я прив'язував його до дерева і я побігла до базарі і був пізно в будь-якому напрямку - купець вже продав все і залишив. Я помітив чоловіка, який був останній, щоб відварити від неї, і кинувся після нього і почав скидати мене, щоб продати це молоко. Він не хоче продати, і я запропонував йому три рази стільки грошей, і він погодився.
- Ну, чому ви незадоволені? Після того, як ви бажали, це не так?
Подорожець подряпинив задню голову:
Так було, і молоко зіпсували. Довгий день, я лякаю себе на животі.
до Це річ. Все зрозуміло, - посміхнула стара людина, "дощ, всі події цього дня спробували взяти вас від покупки молока. І ви вчинили прогулянку по порушенню, не прослуховуючи свій внутрішній голос, не звертаючи увагу на те, що цей світ говорить вам. І тепер цей світ також може відлягати ваші неприємності.
Моя порада вас, щоб дізнатися, щоб привернути хвилі успіху. Не так легко, але це не так складно. Подивитися, вивіски, внутрішній голос завжди підкаже вам, якщо вам не потрібно щось робити. Щоб дізнатися ці ознаки і почути свій внутрішній голос.
І подякувати довкі і дати йому вівса. Побачити, як він піклується про здоров’я, і ви не оцінили його.
«Привіт старої людини», - сказав мандрівник, «Чому я сидю поруч з вами? й
- Чому? Наш ліс для всіх притулків і тіней створює. У вас є місце.
Прибиральник видали багаж від доньки і себе впало на траву.
«Ого, життєрадісна життя» мандрівника, зцілений і розтягував ноги.
Стара людина прокидається і просить:
- Чому це важко? Чи не ви купуєте все, що ви хочете на ринку?
«Я купив його,» відповідав мандрівнику, «тільки радість цього небагато. й
до Яка справа?
Я завжди купую молоко з тієї ж господині. За роки. Молоко дуже смачне, свіже і не дорого. Учора я думав про це, і на шляху до базару я перетворилася на неправильну алею. У будь-якому випадку я отримав трохи втраченого. І навіть донькі у мене є жахливо нещасливий, що якщо він не хоче йти, то він не може переїхати, мандрівник виглядав на донецькі.
- Ну, потім він став уродженим, я вже витягував його і списав його хвостовиком, і він не зробив. Ну, я прив'язував його до дерева і я побігла до базарі і був пізно в будь-якому напрямку - купець вже продав все і залишив. Я помітив чоловіка, який був останній, щоб відварити від неї, і кинувся після нього і почав скидати мене, щоб продати це молоко. Він не хоче продати, і я запропонував йому три рази стільки грошей, і він погодився.
- Ну, чому ви незадоволені? Після того, як ви бажали, це не так?
Подорожець подряпинив задню голову:
Так було, і молоко зіпсували. Довгий день, я лякаю себе на животі.
до Це річ. Все зрозуміло, - посміхнула стара людина, "дощ, всі події цього дня спробували взяти вас від покупки молока. І ви вчинили прогулянку по порушенню, не прослуховуючи свій внутрішній голос, не звертаючи увагу на те, що цей світ говорить вам. І тепер цей світ також може відлягати ваші неприємності.
Моя порада вас, щоб дізнатися, щоб привернути хвилі успіху. Не так легко, але це не так складно. Подивитися, вивіски, внутрішній голос завжди підкаже вам, якщо вам не потрібно щось робити. Щоб дізнатися ці ознаки і почути свій внутрішній голос.
І подякувати довкі і дати йому вівса. Побачити, як він піклується про здоров’я, і ви не оцінили його.