"Еквальна спадщина"

У купця два сини. У старшому батькові був улюблений батько, і батько його хотів дати йому свою спадщину. Мати потіли молодшого сина і попросила чоловіка не оголосити, поки сини будуть поділені: вона бажала якось обрівняти два сини. Послухав її і не оголошував своє рішення.
Після того, як мама сіла вікном і крило; незнайомець прийшов до вікна і запитав, що вона лікувала. Вона сказала:
- Як я не можу торкнутися: як сини рівні до мене, і батько хоче дати один син все, і інші нічого. Я попросив чоловіка не оголосити своє рішення синам до того, як я зрозумів, як допомогти менше. Але я не маю власних грошей, і я не знаю, як допомогти моїй грі.
The wanderer Вона сказала:
до Допомогло, щоб твоїй гранат, розкажіть своїх синів, які найдовші будуть мати все багатство і чим менше нічого не буде, і вони будуть однакові.
Молодший син, коли він дізнався, що він нічого не мав, пішов в іноземні країни і навчився навичок і наук, і старше жив з батьком і нічого навчився, бо він знав, що він буде багатим.
Коли батько загинув, старець не міг нічого робити, жив всі свої володіння, а наймолодший навчився заробити гроші на іншій стороні і став багатим.
Автор: Лео Толстого