787
Джойс.
Хлопці сидять на лавці і говорять:
- Я щасливий, сказав він Аленко, у мене є нова стрічка, подивіться що – блискучий!
Вона показала її косу і нову стрічку в косі.
- Я також щасливий, сказав Таня, я купив кольорові олівці. Весь ящик.
- "Це радість!" - сказав П'я. - У мене є рибальський стрижень. Я зловлю все, що ви хочете. Які олівці? Це все.
Тут теж Демушка захотів похвалитися.
до І я маю синю сорочку! - сказав Демушка і поширив руки, щоб кожен міг бачити, що красива сорочка, яку він мав.
Тільки Ванья слухав і сказав нічого.
- І Ванюшка не має жодного, принаймні невеликого, джоллі, сказав Аліонк, сідає і мовчить.
до Ні, є, сказав Ванья, я бачив квіти.
Кожен негайно почав запитати:
до Які квіти?
- Де?
- Я бачив її в лісах, коли я втратив. Вечору, темно. Квіти білі і з'являються до світіння.
Хлопці сміхалися.
- Квіткові квіти в лісі! Я знаходився з радістю!
- Я також побачила дах один раз на зиму, - сказав він.
Хлопці сміхалися навіть голосніше.
до Так ви не бачите дах влітку?
Я бачу його. Тільки взимку це сніг на дахах і сонячних блисках. Покрівля блакитна на одну сторону і рожева на іншому. І все сяє.
до Ось ще один, Алінка сказав. Ми не бачили снігу на даху. Це був синий і рожевий, ви зробили його вгору.
до Але він просто так, сказав П'яти, він з метою!
до У вас є більше рад? запрошують Таня.
до Є, сказав Ванья, я також бачив сріблястих риб.
- Де? - Демушка з'їла.
- Реальний? Срібло? - Петья навіть стрибнув вгору. - У ставку? У річці?
до У пудлі, Ванья - сказав він.
Все сміється. І Пет'я змащена:
- Я його знав. Він зробив його з метою!
до Ні, не з призначення, - сказав Ванья, "після дощу з'явилася пудочка під яблунькою деревом. Синій. Сонце сяяло в ній. І був вітер. У ній грали води, що стружка і сріблясті.
до Ось чатterbox, - сказав він Аленко, «не має радості, тому він заявляє.
Аліонка сміхалася. І сказав Таня думливо,
до Або, можливо, він отримав більше, ніж ми робимо. Він знайде їх, де ви хочете...
Л. Воронкова
- Я щасливий, сказав він Аленко, у мене є нова стрічка, подивіться що – блискучий!
Вона показала її косу і нову стрічку в косі.
- Я також щасливий, сказав Таня, я купив кольорові олівці. Весь ящик.
- "Це радість!" - сказав П'я. - У мене є рибальський стрижень. Я зловлю все, що ви хочете. Які олівці? Це все.
Тут теж Демушка захотів похвалитися.
до І я маю синю сорочку! - сказав Демушка і поширив руки, щоб кожен міг бачити, що красива сорочка, яку він мав.
Тільки Ванья слухав і сказав нічого.
- І Ванюшка не має жодного, принаймні невеликого, джоллі, сказав Аліонк, сідає і мовчить.
до Ні, є, сказав Ванья, я бачив квіти.
Кожен негайно почав запитати:
до Які квіти?
- Де?
- Я бачив її в лісах, коли я втратив. Вечору, темно. Квіти білі і з'являються до світіння.
Хлопці сміхалися.
- Квіткові квіти в лісі! Я знаходився з радістю!
- Я також побачила дах один раз на зиму, - сказав він.
Хлопці сміхалися навіть голосніше.
до Так ви не бачите дах влітку?
Я бачу його. Тільки взимку це сніг на дахах і сонячних блисках. Покрівля блакитна на одну сторону і рожева на іншому. І все сяє.
до Ось ще один, Алінка сказав. Ми не бачили снігу на даху. Це був синий і рожевий, ви зробили його вгору.
до Але він просто так, сказав П'яти, він з метою!
до У вас є більше рад? запрошують Таня.
до Є, сказав Ванья, я також бачив сріблястих риб.
- Де? - Демушка з'їла.
- Реальний? Срібло? - Петья навіть стрибнув вгору. - У ставку? У річці?
до У пудлі, Ванья - сказав він.
Все сміється. І Пет'я змащена:
- Я його знав. Він зробив його з метою!
до Ні, не з призначення, - сказав Ванья, "після дощу з'явилася пудочка під яблунькою деревом. Синій. Сонце сяяло в ній. І був вітер. У ній грали води, що стружка і сріблясті.
до Ось чатterbox, - сказав він Аленко, «не має радості, тому він заявляє.
Аліонка сміхалася. І сказав Таня думливо,
до Або, можливо, він отримав більше, ніж ми робимо. Він знайде їх, де ви хочете...
Л. Воронкова