Поганий батько.

- Ви не звертаєте увагу на дитину!
- Я зробив це, і до кущів!
- Ви уникнете аліментів, ви замовляєте!
до Який приклад для вашого сина?

Я чую виступи, як це принаймні один раз на місяць, коли я приходжу до двогодинної зустрічі з дитиною жінки я провів ночі з п'ять років тому.

Вона знав, що я хотів тільки сек.
Я не хотів би одружитися.
Я не люблю дітей.

В будь-який час не залишався. Я неодноразово наполягав, що якщо вона хоче шлюб і сім'ю, вона повинна шукати шлюб і сім'ю.

Я завжди використовую презервативу, хоча вона сказала, що вона здійснювала контроль.

Тексти пісень, а це означає: І тоді вона прийшла до мене і сказала мені вона була вагітна. Що вона не має аборту. Як чесний чоловік, я повинен зрадити її.

Звісно, немає весілля. Я оплачую винагороду в повному обсязі. Я бачу дитину протягом двох годин, кожен місяць, щоб зберегти здоров'я, умови і розвиток. З Я вивів невеликий конверт грошей з мене на зустрічі, його мати не розуміла: раптом виявилося, що з незакінченою вищою, маленькою дитиною і втомленою матір'ю, ніхто не потребує її. І в кожній зустрічі — і в випадкових зустрічах в іншому місці, через знайомства, на соцмережах, і в особливо неприємних моментах, просто на телефоні — я слухаю тонн негативності для некидання відкритих рук у дитини не хочу, жінка не хочу жити з.

Ви хворіли? Вронг слово.

А тепер, після чергової зустрічі, я сидів на моєму домі, дивитися ще одне відео з шести років тому, і з усім серцем я сподіваюся, що у мене є безпліддя, щоб згасити його один раз і ніколи не показати дитину. У цьому відео, знятому взаємовідношенею в секреті, коли камери віолончелі були рідкісними, жінка розповідає, як вона начинила вміст презервативу в саму ванну кімнату, в той час як я похил.
zadolba.li/story/13211