Ніколя Клітка

На екрані зірки не мають віку, тому важко прийняти ідею, що голлівудське вбрання досягла шостого десятиліття. Микола Клітка, народився 7 січня 1964 р., приєднався до списку секс-знаків, які перевищили 50.

7665618р.

Ніколя Клітка на фотогалереї фільму «Дже» на кінофестивалі Венеції - 2013

Минулого тижня інтернет-флешував хибку про смерть актора – спільну мережу підробки напередодні ювілейного. По суті, актор в хорошому здоров'ю і буде щасливо відсвяткувати свою побачення з сім'єю.

На даний момент актор одружився третій шлюб до 30-річного корейської Аліси Кім, з яким вони підняли сина (9 років). Ніколя Кейдж вже має дорослий син, Вестон Кейдж, актор і музикант, який викликає сім'ю багато проблем з його антисоціальної поведінки.

р.

Актор і дружина

Микола і Вестон не тільки зовнішні відмінності.

Микола почав діяти у фільмах у віці від 18 років, на його рахунку понад 60 фільмів, в тому числі франшизи «Національний скарб» та «Гост Рідер».

Майже відразу, він почав використовувати псевдонім, щоб справжня прізвища - Коппола - не принесла незаслужених репроанімів молодим акторам у захисті. Пізніше Микола Кейдж став третім поколінням сімейства Coppola, щоб виграти Оскар. Першим поколінням був Кармін Коппола, його дід, другий був Франциска Ford Coppola, його дядько.

Микола Кім Коппола (Cage), Софія Копполь та Франциска Ford Coppola

Дійсні фільми, романтичні та історичні драми – на екрані Ніколя Кейдж завжди має достатньо емоційного заряду, щоб показати як героїзм, так і праска. Він був визнаний універсальним актором. З себе Микола каже:

Я намагаюся не потрапити в одну роль. Всі мої персонажі не схожі, і я лікую всіх з трепідуванням. Я завжди поставив нові цілі, щоб не втратити інтерес у своїй професії. Моя кредо - це зробити свої ролі як еклектика, шарувати максимально. Я працюю на комплекті, даю все.

З Meg Райан в місті Ангелів (1998)

З Thea Leoni в Сім'ї (2000)

р.

Постер фільму «Події Нації» (2004)

"Незаймана" (1997)

За свою роль у фільмі «Пристосування» Кейдж отримав нагороду «Оскар», «Золотий глобус», нагороду Actors Guild і нагороду британської академії, але з 2003 року його колекція було поповнено тільки анти-нагородами «Золотий Малин». Багато своїх шанувальників не приховують розчарування періоду слабких фільмів за його участю.

Знімок екрана з трагікомедії фільму "Пристосування"

Однією з причин, що я дратую критики, є те, що вони не знають, що категорія актора ставити мене в: драматичні художники, комедії, блокбустерські штати.
Коли я виграв Оскар для Leaving Las Vegas, я вирішив зробити більше дій, таких як Jail Air і Gone в 60 Seconds. Тоді, до речі, я сам зробив майже всі автомобільні трюки, які ніхто не очікував від мене.

В останні роки доля інтернет-мему не обходила Ніколя Кейдж, в основному, через ексцентричну гру в старому фільмі «Особливий», а також через дивну схильність до зміни зачіски.

Не дивлячись на те, що образ, створене Кейдж в кіно, актор все ще має щось здивувати глядача. Так, в фільмі «Дже» (2013) Ніколя Клітка відіграла дуже глухий чоловік, колишня в'язниця. Не один очікуваний такий жорстокість від нього.

Режисер Девід Greene сказав про свій новий спосіб дії:

Коли він не кричущий або не болить очі, це очевидно, він талановитий актор.
Ніколя Кейдж був названий No 40 у списку «100 кінозірок усього часу» англійською версією журналу «Empire» та No 37 у списку найвпливовіших людей у Голлівуді журналу «Premiere».

За свій внесок у розвиток кіноіндустрії Микола отримав Зірку на Голлівудській прогулянці слави. Її кількість 7021.