Анді Мінео

На сьогоднішній день одним з найцікавіших новачків у світі хіп-хопу можна назвати Andy Mineo. Що відрізняє цей невизнаний хлопець з американського міста Сіракуза, в Нью-Йорку, серед його контемпорій. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ну, його ідол був і залишається знаменитим рапером Kanye West, який також є прихильником релігії.

Я хотів би бути присутнім, щоб записувати треки Кані, і подивитися, чи є щось цікаве. Він вже живу легенду. Його трек запис дивний, і я думаю, що його подорож з Єзусом MC призведе до більшого успіху.

Окремо я хотів би сказати, що є кілька репперів, які використовують релігійні перегони в своїх композиціях. Серед них J. Cole, Pusha T і Big K.R.I.T. Андрій сказав, що мій внесок в хіп-хоп і релігія є те, що коли ми змішуємо, ми обов'язково отримаєте хорошу музику. Багато виконавців виросли в церкві, багато хто має свої історії, але вони не хочуть говорити про це, щоб дати нам це зробити. Я думаю, що це буде дійсно круто, щоб побачити, що відбувається в хребті в майбутньому.

Анім почав з популярного хіп-хоп шоу Rapfix Live, де він змагався на парі з вже відомим Еміліо Рожасом і Bizzy Crook.

У квітні Анді Мінео вийшов перший студійний альбом. Після дебюту на одинадцятому місці в графіках, продажі альбому в перший тиждень склали понад 28,000 примірників, які вже є показником.

Ну, нехай слідувати за кар'єру хлопця і подивитися, що він може досягти.