Єзі арештував

Деякі люди борються з переосвітою і роблять ті ж помилки знову. Атланта рапер Юна Єзі була обвинена з нападу сина. Після інциденту у вересні 2012 року це нове звинувачення проти нього загроз і нападу на сина. Цього разу рапер затримав і випустили на 45,000 мільярдів доларів.

За його сина рапер кинув його на душові двері, зламав скло, потім перетягував його до спальні і збити його там. Крім того, охоронець рапера запобігла сина від есаппінгу, після чого джезі загрожував сина «Я вбити тебе». Якщо я міг жити з ним, я б вбити тебе.

Після того, як він був випущений на високій відстані.
У публічній заяві адвоката ТМЗ заявила, що справа була приватною і запросив повагу і без втручання. «Ми не сумніваємось, що справа буде справжньою. В даний час пан Дженкінс подякував своїм шанувальникам за підтримку та повагу конфіденційності своєї родини.

У вересні 2013 року Джезей зробив заяву на Rapfix Live, де він говорив на Sway Calloway про останні досягнення, включаючи підписання контракту з Doughboyz, щоб оплатити його етикеткою CTE.

Що можна сказати тут - син рапер не може бути загиблим. Сподіваємось, Джезя буде переосвітлювати. Або хоча б візьміть курс седативів, якщо він допомагає.