776
Михаїл Бей втекти з сцени.
Михаїл Бей славиться створенням деяких з найбільш візуально багатих фільмів останніх років, але слухаючи кліп нижче, знімаючи під час поточної виставки CES в Лас-Вегасі, він добре не виходить з слів.
Директор Transformers отримав в досить некомфортну ситуацію на сьогодні на прес-конференції Samsung. Професію запрошують віце-президент Samsung під назвою Bay onstage. Що таке режисер? Тільки Бей почав відповісти на те, що він «відтворює візуальні світи, які так за межами нормальних відчуттів» як текст на підказнику зникнув... в результаті директор не закінчував фразу, але згадував цей дуже пікнік. У заході відреаговано за запрошенням Байя, щоб сказати «про свої фільми у власних словах». "Я намагаюся подарувати глядачам емоційний досвід..." були останні слова Bay, а потім п'яти-друга тиша на його складі, а потім апологія і виїзд з сцени. Аудиторська аудиторія зрозуміла і вийшла з плутанини не відразу.
"Хохо!" Я просто розім'яв себе на CES - Я повинен дати виступ для Samsung прохолоду новий 105-дюймовий Ultra HD TV. Я рідко чіпляю ім'я в будь-який меркандіз, але це телевізор є зіркою. Тож я зраджу, що я отримав перед виступом віце-президента, і тому загубився, а потім він почався і вгору, і тому я пішов. Побачити живі виступи не моя частина. й
Не кожен день, який директори втрачають голос.
Відео: