Катерина Перрі.

Мадонна назвала на Каті Перрі, щоб кураторувати свій медіа-проект Art for Freedom.

Цифровий проект покликаний сприяти мистецтві та свободі мови. Катерина На веб-сайті проекту нададуться щоденні презентації. У грудні куратор Девід Блейн.

Наприкінці січня Перрі також візьме участь у мистецькій роботі та допоможе вибрати один художник, творчий вираз якого демонструє унікальну перспективу на правах людини. Переможець отримає 10 000 доларів на створення неприбуткової організації на основі своїх ідей.

У рамках Art for Freedom минулого вересня Мадонна та Стівена Клену спільно запустили 17-хвилинний фільм «Старпроектреволюція». Після свого релізу співак оголосив про свої наміри та запросив своїх шанувальників розмістити свою роботу онлайн на сайті проекту. Кожного дня ми визначаємо найкращий учасник.

«Мій мета – ілюструвати з Secretprojectrevolution моє бажання надихнути зміни через мистецтво. Я сподіваюся, що мій фільм та інше мистецтво для матеріалів свободи буде закликати до дій та можливостей людей, щоб висловити себе творчо, щоб допомогти боротися з пригніченням, непереносимістю та байдужістю.

Мадонна розповіла мені, що вона бажала розпочати революцію любові. Чи можна ви сперечатися з цим? прокоментував Едді Моретті, головний креативний директор, VICEMedia.

Огляд фільму: "Secretprojectrevolution"