1287
Необмежений відпочинок
«Велика новина» для всіх шанувальників Кари Делевінгне та Мікелен Родрігуз прийшли з вчорашнього матчу баскетболу: вона виглядає як молода англійська модель та зірка «Fast і Furious» разом вирушила в усі серйозні. Дівчата не тільки подаються дуже дивно, копчені одну електронну сигарету для двох (хоча вони сумніваються, що все було обмежено нею), але і намагалися поцілунати. Природно, слухачі, які прийшли бачити гру баскетбольних гравців, а не на грі копчених знаменитостей, були в невеликому ударі.
Дівчата мали стільки задоволення, як вони могли.
Нагадуємо, що пара днів тому, Cara Delevingne вже влаштували веселі збори з Ріанною, але вона сподобалося сидячи на своїх сидіннях з Michelle Rodriguez набагато більше. Більше про життя.
Габаритний зображення
Кара Делевінгн і Ріанна
Michelle Rodriguez давно зізналася її бісексуальність, але Кара Делевінгне з такими стійкими подругами незабаром також доведеться зізнатися.
Румори, що я лесбіянка не далеко від правди. Відмінність полягає в тому, що я люблю чоловіків і жінок.
Цікаво, як дана поведінка моделі буде оброблена в світі моди, адже репутація моделі частково є запорукою її успіху. І з такою репутацією Каре тільки йде до пабів, щоб захопити нудьги. Ну, Мішель, як ви знаєте, перед фенні, що скажуть про неї.
Дівчата мали стільки задоволення, як вони могли.
Нагадуємо, що пара днів тому, Cara Delevingne вже влаштували веселі збори з Ріанною, але вона сподобалося сидячи на своїх сидіннях з Michelle Rodriguez набагато більше. Більше про життя.
Габаритний зображення
Кара Делевінгн і Ріанна
Michelle Rodriguez давно зізналася її бісексуальність, але Кара Делевінгне з такими стійкими подругами незабаром також доведеться зізнатися.
Румори, що я лесбіянка не далеко від правди. Відмінність полягає в тому, що я люблю чоловіків і жінок.
Цікаво, як дана поведінка моделі буде оброблена в світі моди, адже репутація моделі частково є запорукою її успіху. І з такою репутацією Каре тільки йде до пабів, щоб захопити нудьги. Ну, Мішель, як ви знаєте, перед фенні, що скажуть про неї.