1156
Австрія на Різдво
Новорічна атмосфера Австрії відчується в кожному місті. А для того, щоб відчути реальний відпочинок, ми пішли до Св. Гільгена, який знаходиться на північно-західному березі озера Вольфгангс біля Строблу і Верхнього Австрії прямо біля підніжжя Mount Zvelferhorn.
Місто славиться тим, що в 1720 році народилася мама музичного генія Wolfgang Amadeus Mozart! Місцеві жителі дуже пишаться цим і навіть зателефонують собі Моцарт-Дорф і відіграють свої найкращі твори по всьому місту.
Життя – свято і Різдво – казка. Якщо ви любите казку, скільки я роблю і хочете заряджати чудовий різдвяний настрій – це повідомлення для вас!
Слухайте дивовижні мелодії музики Моцарта в цих казкових і ігристих вулицях.
Св. Гільген дуже невелика і затишна, мені сподобалося її прямо. Незважаючи на свою компактність, можна прогулятися на години.
р.
639130 км
до 1 2 3 4+
р.
3610Р. 4200Р.
й
Місто славиться тим, що в 1720 році народилася мама музичного генія Wolfgang Amadeus Mozart! Місцеві жителі дуже пишаться цим і навіть зателефонують собі Моцарт-Дорф і відіграють свої найкращі твори по всьому місту.
Життя – свято і Різдво – казка. Якщо ви любите казку, скільки я роблю і хочете заряджати чудовий різдвяний настрій – це повідомлення для вас!
Слухайте дивовижні мелодії музики Моцарта в цих казкових і ігристих вулицях.
Св. Гільген дуже невелика і затишна, мені сподобалося її прямо. Незважаючи на свою компактність, можна прогулятися на години.
р.
639130 км
до 1 2 3 4+
р.
3610Р. 4200Р.
й