836
Коли зірки виходять. й
Маленька шахта (чотирнад 6 років) ходить під враженням шоу, побачила на телевізорі про варіанти кінця світу. Вона лопається з бажанням поділитися, я вже обговорював все з мене, всі питання були запитані, всі відповіді отримали. Двербелл - уррааа! - бабуся (мами) прийшла, допомагаючи їй роздяганню, маленькі одну таунти не-стоп:
Бабця, ви знаєте зірки вийдуть, сонце не буде блиску, моря будуть висихати! Ліси, рослини, тварини вимирають, немає людей! Не буде Землі!
Пауза. Не знаючи, як ще вражати бабуся, слухавши її навпіл, прикручуючи її очі і в страшному жопе говорить:
- Чи не ви, бабуся!
Великому, слухаючи тільки останні слова, сати на стільці.
- Я пішов? Милосердя, що ви йдете? Я не чекав почути, що з моєї коханої дочки!
Бабця, не розумієш? У вас дуже старий, і ви будете жити довго, довго! Але коли зірки вийшли, навіть ви будете пішли!
І тоді мова йде про те, що бабуся для неї є чимось вічною, яка існувала перед початком часу – до того, як вона народилася, і навіть що практично неможливо уявити перед мамою і татом народилися, що означає, що бабуся є чим і завжди буде – без чого неможливо уявити цей світ.
Моя мати і я дивлюся один одному і починає сміятися, і після пари секунд, не розуміючи нічого, дочка починає сміятися щасливо, і тепер ми не можемо зупинитися і сміятися всі три з нас, щоб слізти.
Я був кілька років тому, що мій мама пройшов протягом двох років.
І зірки ніколи не вийшли...
浜у 涓 蹇
Джерело: рибальська сітка
Бабця, ви знаєте зірки вийдуть, сонце не буде блиску, моря будуть висихати! Ліси, рослини, тварини вимирають, немає людей! Не буде Землі!
Пауза. Не знаючи, як ще вражати бабуся, слухавши її навпіл, прикручуючи її очі і в страшному жопе говорить:
- Чи не ви, бабуся!
Великому, слухаючи тільки останні слова, сати на стільці.
- Я пішов? Милосердя, що ви йдете? Я не чекав почути, що з моєї коханої дочки!
Бабця, не розумієш? У вас дуже старий, і ви будете жити довго, довго! Але коли зірки вийшли, навіть ви будете пішли!
І тоді мова йде про те, що бабуся для неї є чимось вічною, яка існувала перед початком часу – до того, як вона народилася, і навіть що практично неможливо уявити перед мамою і татом народилися, що означає, що бабуся є чим і завжди буде – без чого неможливо уявити цей світ.
Моя мати і я дивлюся один одному і починає сміятися, і після пари секунд, не розуміючи нічого, дочка починає сміятися щасливо, і тепер ми не можемо зупинитися і сміятися всі три з нас, щоб слізти.
Я був кілька років тому, що мій мама пройшов протягом двох років.
І зірки ніколи не вийшли...
浜у 涓 蹇
Джерело: рибальська сітка