866
Коль півострів
Я був народився і піднявся в Мурманську і думав, що я знаю багато про свою країну. Але 10 років тому я сказав до роботи моряка, почав працювати на березі. Більше часу для поїздки в їхні рідні країни. Я був відомий про посидіння до того, як мій бабуся назвав їх — «флілінг Самі каміння», а потім вийшов через таку величезну кількість каменів, що призвело до запалення з пошуком, класифікації, історії тощо. Чудовий поруч, просто іноді це не видно навіть якщо ви дивитесь прямо на цьому диві. Дивитися. Острів Brandvakhta в Кола-Бей є "хто" для Самі. Вирізка проходить в прямій лінії по острові. Сірий камінь - граніт, чорний камінь, згідно з деякими звітами, схожими на шунгіт, що міститься тільки на південь від 400-500 км.
У більшості випадків це робота природи, швидше за все, море, не льодовик.
Постріл з афару, горж запобігає потраплянню ближче, тому я не можу сказати що-небудь про чоловіка.
р.
Цей камінь чітко доторкнувся руку, але не Самі. Побачення проводиться за допомогою relict lichen - збільшення 0.001 мм на рік.
Його вік більше 10000 років.
«Сакрий» – ці камені часто знайдуть згортання кісток тварин, а в тундрі дерев дуже мало.
Габаритний зображення
, Україна
Це палірування чітко розміщених каменів більше 2000 років. Самамі не пахнуть в цих частинах.
"Охорона".
Класичний жанр - кілька ніжок і ковпачок
р.
Деякі попелиці проти всіх законів фізики, здається, точку пальця і рулону ... але ні. Ця дитина має близько 30 тонн.
Портрет представника виглядає так само з двох сторін. Такі камені також посидять або святі.
"Бір" Про 2000 тонн. Чудова річ - в районі 10-15 метрів від цього зазначеного і ближче навіть сонячного радіаційного фону зменшується приблизно на третину.
Джерело: рибальська сітка
У більшості випадків це робота природи, швидше за все, море, не льодовик.
Постріл з афару, горж запобігає потраплянню ближче, тому я не можу сказати що-небудь про чоловіка.
р.
Цей камінь чітко доторкнувся руку, але не Самі. Побачення проводиться за допомогою relict lichen - збільшення 0.001 мм на рік.
Його вік більше 10000 років.
«Сакрий» – ці камені часто знайдуть згортання кісток тварин, а в тундрі дерев дуже мало.
Габаритний зображення
, Україна
Це палірування чітко розміщених каменів більше 2000 років. Самамі не пахнуть в цих частинах.
"Охорона".
Класичний жанр - кілька ніжок і ковпачок
р.
Деякі попелиці проти всіх законів фізики, здається, точку пальця і рулону ... але ні. Ця дитина має близько 30 тонн.
Портрет представника виглядає так само з двох сторін. Такі камені також посидять або святі.
"Бір" Про 2000 тонн. Чудова річ - в районі 10-15 метрів від цього зазначеного і ближче навіть сонячного радіаційного фону зменшується приблизно на третину.
Джерело: рибальська сітка