Тасманія

Фотозвіт про екотуризм в Тасманії. Я вирішив з дружиною Новий рік 2014 і Різдво, щоб відсвяткувати не вдома в Сіднеї, але піти набагато крутіше, де я не був і для більшої кількості людей. Вибір впав на північній Тасманії. Більш конкретно, навколо міста Ленсстон. На щастя є прямий рейс з Сіднея і літати тільки 1:45.
Забронювати номер на тиждень в "Свейс" 15 км на північ від Ленсстона, в оренду з аеропорту і квитків в обидві сторони.
Після прибуття в головний корпус в с.Швейцарський:

Отримаєте автомобіль, щоб подивитися навколо:

Веб-сайт готелю:

Габаритний зображення

Готель був в самому серці з рестораном, кафе, гольф-курсами та іншими начинками.

р.

Навіть колесо з млина була побудована для створення атмосфери.

Вид головної будівлі. Крило крило зліва - тренажерний зал, басейн і турецька ванна:

Ми прокинули речі в кімнаті і пішли на прогулянку по всій території, поки вона ще не була світла:

499 р.

Відкриваємо кордони нашої території:

Всі землі належать комусь. Якщо земля не огороджена, це національний парк.

На додаток до кімнат в с. Ви можете жити в бунгало. Єдина відмінність полягає в тому, що у вас окремий будинок і холодніше вночі. Всередині бунгало і номер не відрізняється.

У селі 3 штучних ставок:

Все зелене і чисте:

Якщо ви не хочете ходити з ногами, ви можете орендувати гірський велосипед або триколісні баггі з тумбами і їздити по території на них:

Дикі тварини всюди. Я не знаю, що це було червоне курча, але це зроблено звуки так само, як качка кварка:

Кролики просто скрізь:

Вирушаючи в будь-який час від приміщення до вулиці, можна побачити 2-3 кроликів принаймні:

Вид села з найвищої точки:

У одному з ставок також є 2 чорні лебеді:

Я ніколи не бачив, як це.

Він завжди був на вигляд і тільки нехай йому закрити, якщо ви приніс йому будь-яку їжу:

Тут є багато ферм, розташованих неподалік, і найпопулярнішим є вишня. Тут фермери продають свіжозбиране вишня різних сортів. Ми любили Summit найкращого, який дуже великий і дуже солодкий.

Здорова параноя - перевірка рівня випромінювання в приміщенні. Нормальний фон вважається 14-15 мкР / ч. Вдома в Сіднеї, що це таке.
фон в с. був тільки 11 мкР / ч:

У 3 кілометрах від села було місце з прекрасним видом і безкоштовними барбекями - Brady Lookout:

594975

Барбекю дуже популярний в Австралії. У всіх великих магазинах ви завжди можете знайти пакети з маринованої м'яса для барбекю і інструментів, таких як форсунки для токарного м'яса.
Ці барбекю миються щодня, але це призначене для очищення після себе, щоб інші люди можуть також використовувати їх, не чекаючи наступного дня, коли миття засобу для миття посуду:

Від великих населених пунктів на безхмарній ніч Тасманський небо виглядає так:

Ще один lukaut схід від Lanceston:

Евкаліптуси нереальні за розміром і можуть бути видалені тільки в якості панорами:

Є багато водоспадів в Тасманії великих і малих. Ось один з них - Leara Falls:

Ще один водоспад в Леа-Фаллс:

Типовий вигляд в центрі Ленсстон.

У Лансстоні розташувався прекрасний парк з назвою Cataract Gorge. Більшість з них є гребінці з декількома порогами на потоці, вільним басейном і кабелем (площа):

Тасманія є повним спектром різноманітних ферм. Найпопулярніші для туристів для відвідування - лавандові ферми:

Погляди є сюрреаль:

419261

3250Р. 3700Р.

Ефірні масла та ароматизатори видобуваються від лаванди, які потім широко використовуються в парфумерії та харчовій промисловості:

На одному з хмарних днів ми вирішили покататися:

По бухті. Труба дощової стоку:

Припинено на Devonport. Варто відзначити, що є поромна переправка на материк. Дух Тасманії тепер тільки проходить між Мельбурном і Девонпортом. 3 роки тому вони закривали лінію з Сіднея. Хоча ціни були досить доступні, люди краще піти на машині в Мельбурн, і звідти на поромі в Тасманія - так швидше і дешевше:

Шоколадна фабрика на південь від Devonport:

557684

Наступне південне свято - це гарне місце, яке називається вишневим вівцем. Це ще одне місце, де можна спробувати свіжу таспанську вишні та все, що виготовляється з неї:

Дитячий майданчик на Вишневому Шеді:

У музею, щоб клієнти мали щось подивитися, поки вони чекають на своє замовлення:

Пристрої з електродвигуном для вилучення насіння з вишні:

Млинці з вишневим морозивом та сиропом вишня. Доброго дня ми не злипали разом.

Вишневий місячний:

3762.0476

На іншому дощовий день, верхова їзда навколо, вони приходили в поле мак. Ми вирішили зробити більш докладну картину:

Як стати ближчими, звичайно, я перезапускаю. Коли я спробував приклеїти свою руку між дротом і камерою, я був електророзширений. Я не торкався дроту. Повинен бути близько 4000V. Повітря зламався іскра застрягнув мене в пальці на ліву руку, потім через тіло струм переніс в землю через праву ногу. Як я сказав, що день був дощ і все було вологим.
Але струм був слабким. 220V в розетці набагато важче.
Головне - ніде - сказав, що огорожа закріплюється. Це тільки говорить про те, що якщо ви їсти рослини, ви можете відкинути свої голуби:

Наступного дня вони вирішили піти на ферму. На шляху знаходився кінь. Він був навіть без пальто, який досить незвичайний в цих місцях, так як темні коні зазвичай покриті спиною, щоб уникнути сонечко:

р.

Є деякі ферми:

Не забудьте виключити зворотні дороги в GPS-навігатор при розрахунку маршруту в Тасманії, інакше ви можете легко знайти себе на них:

В кінці ми підняли дорогу, яка не мала автомобілів і вдарила місце, де ми могли тільки приїхати 4WD з оформленням принаймні півметра:

Ми з радістю отримали «без втрат». Ви можете легко зробити автомобіль або сидіти на животі в місці, де немає стільникового з'єднання:

р.

Ми очікуємо, що не варто зусиль. Ну, хоча козячий сир з'ївся і свіжий козячий молоко п'яний - його забороняється продати в Австралії - молоко на продаж повинно бути пастеризований і гомогенізований:

Ну, принаймні, добре виглядає.

Але ягідне господарство вигідно на тлі козаків!

Джерело: рибальська сітка