Новорічна ніч

Мати трьох дітей розповіли про особливий день в кожній родині – Новий рік. Я раджу відвідати дивовижну сім'ю і відчути атмосферу доброти і сімейного тепла. Я хочу розповісти вам про наш Новий рік. 31 грудня 2013 р. та закінчується 1 січня 2014 р.
(Фото, зняті на телефоні, не відмивають якість :)
Новий рік традиційно сімейного відпочинку. Я не знаю, чому я знімаю, але вони люблять це (наскільки вони люблять це).

31 грудня 2013 Я прокинувся в ліжку. Старші діти вже на ногах, слухаючись пробігом по квартирі. Дитина спить поруч зі мною і прокине мене. Мій чоловік пішов на молочну кухню.

Хлопець приєднується до своїх братів у своїх пазами:

Ось мій чоловік повернувся з завантажувального : Молоко, кефір і сир сир в якості допомоги від держави :) Невеликий, і хороший :

У нас є угода з старшими дітьми: на будні дні ми їсти кашу або домашній йогурт, і до вихідних ми йдемо в магазин, де діти вибирають сухий сніданок. Нехай це не так корисно, але позитивні емоції також потрібні :) вихідні маленькі свята, тому ми робимо багато виняток. А сьогодні не просто вихідні та не просто свята, але 31 грудня! Сьогодні в режимі дня, харчування та ін. :
Старші діти злаки з молоком, у дитини є сир.

Перевірити пошту з привітаннями :

р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Зазвичай мені подобається цей рецепт: сир змащений, злегка розтопити його в непригарному сковороді, швидко залити яйця, попередньо помішуючи їх. Рол або навпіл. Але не було сиру в будинку сьогодні.
Смажений тост. Раніше я змащую з вершковим маслом, тепер я спробую не купити вершкове масло (на Новий рік зробив виняток для сендвічів з рибою і ікрою), щоб змащувати сир або сметану зверху. Заливаємо апельсиновий сік. Немає нічого корисного в магазині соку, звичайно, але це за смаком, для почуття маленького свята. Я традиційно робіть сніданок у вихідні дні. Чоловік допомагає з тостами або соком. Якщо у мене немає часу, я можу зробити яйця.

Якщо це було зазвичай 31 грудня, що я провів очищення і готування, то в цьому році ми вирішили зробити коригування. Моя людина запропонувала запрошувати тітка, але у мене є неправильна «радянська» свідомість, яку я повинен зробити все себе. Але я вирішив повернути замовлення 30 грудня на відпочинок 31 грудня. Яка блискуча ідея була! Я впевнений, що багато людей роблять, але це було переоцінкою для мене. Ви прокидаєте і усвідомлюєте, що ви будете безкоштовно протягом всього дня.
Я дуже щасливий купити готові салати :
Правда, потрібно кинути речі в пральню і підвісити нижню білизну - але це невеликі речі. Щоденне прання для дітей.
Чоловік завантажує брудні страви в посудомийну машину Як допомогти нам! Вони купили його, коли народилась друга дитина і дивилися, чому вони не робили це швидше.

Час...

р.

Чоловік дивиться фільм “Візарди” з хлопчиками на комп’ютері

Я роблю домашню роботу в цей час :
Дитина принесла тальвіс з санвузла і грала з нею (більше точно в ній :)

Тепер вони не можуть ділитися своїм братом.

3610Р. 4200Р.

І тепер це час, щоб пити чай...

Чай був переданий в коробку цукерок ...

Поки діти грають...

Я вирішив присвятити себе коханню і приймати ванну. Не Новий рік, але 8 березня.
Може бути це перший раз я мав ванну цілий рік : Я зробив трубу повною піною. І кладемо троянди, які я отримав останнього Нового року (розчинається в воді). Увімкніть на радіо з деякими поп... Але я відчуваю себе добре :)
Потім макіяж для догляду, макіяж, приносить краси... Красивий!

р.

Діти грати, бігти по квартирі в Angry Birds рушник

Тепер брат намагається на роль «гарячої птахи»

Це здається, що нічого не було зроблено, і час...

У той час як діти грали, вони торкнулися гірлянди, вона не спала. Мій чоловік приходить на допомогу :) Це також щорічна традиція :

Дитячі ігри продовжують ...

Дитина розтягує дерево : В цілому, ви повинні прикрасити дерево щодня, тому що кожен день трохи знімається іграшки, настоянка, ювелірні вироби.

І ось наша дерево, з якою на зірці забарвлений син. Дерево було красиво, вірити мене : Але коли настоянка і іграшки знімаються з неї кілька разів на день, сила повісити назад красиво не вистачає :)

Злодій сина отримав книгу про магію. Він любить читати.

годинник патрон ...

Телевізор перетворився на вітальню.
У той же час я готовий встановити таблицю. Мені потрібно прасувати скатертину.
І з тих пір я кладаю дошкільної дошки, в той же час, чоловіча сорочка для роботи і сина до школи.

За годину...

Я зроблю курячу локшину швидко їсти.
Паралельно з’являється фільм «Іван Васильович змінює професію»

Чоловік пішов в кулінарний магазин для замовлення салатів і солодощів. У той же час я попросив його піти на миючий засіб, де близько двох тижнів тому я пропустив пухову куртку, але все ще не можу отримати її, тому що я втратив свої кнопки. Чистий очищувач закритий раніше (хоча я назвав їх). Я теж розповів, що з ресивера не вказав, скільки гудзиків на пухову куртку, тепер ви не доведете нічого і т.д. Я не хочу сидіти до Нового року, я бачу все, як тільки потік інформації. До сих пір це без пуховики.
Мій чоловік прийшов з салатами і солодкими:

Діти тепер підгодовують їжу.

За перший раз в житті, я побачу Залізо від початку. Однак від початку до кінця не вийде:

Я приймаю чоловіка і старших дітей в магазин.

Повернення з покупками :

Настроювання таблиці.

Мій чоловік пішов на мами на бізнес. Дитина впав дупа.

Діти отримали подарунки з одного з ялинок, вирішили зробити гравюри.

Дверний дзвінок. Шукаємо домофона, і там... Діда Мороза!

Діти дивуються, тому що лист до Санта вони не закінчували цього року і не відправили. Я не зносила новорічні костюми.
Покажіть, що це мій чоловік : Моя мама отримала йому костюм. Мій чоловік прийшов, як це два роки тому.
Зварений син сказав, що всюди на свята одягнений Санта Клауса, і прийшов до нас реальний...
Я був стурбований, що цей рік мій син зрозумів, це був Дад.

р.

Але ні. У 8,5 років мій син вважає, що це так доторкнеться. Зварений син на стілець занурить пісню до Діда Мороза "Новий рік, Новий рік, ялинка, кулі, поппіє" (у школі навчився), а середина розповіла вірші "Наше ялинкове дерево високий" (вчився на кінчиках), також стоячи на стільці : Цікаво, чому це потрібно зробити на стільці. Може бути традиція застаріла? ;

Фото Санта Клауса. Долина Клауса барвистий! Я завжди дивлюся, якщо це мій чоловік. :

Подарунки - два набори Лего (це чоловік від компанії дав подарунки дітям, відкладаємо їх до наступного дня).

р.

І це малюк.

Час майже 22:00... Я вже голодний ...

Мій чоловік бере фотографії з моїх дітей.

03039, Україна

Ось малюк відкидав :

У другій половині дня, ми посидимо на столі. У мене є сім'я близько 22:00 або раніше.
Звісно, я для нових традицій, які створюються в новій сім'ї, але я завжди так голодний, щоб чекати до 00:00. Тому я проповідаю чоловіка (за багато років:) повільно встановити таблицю рано.
Салати цього року купуються ("Олив'є", "Під шубою" і з селери". Я зроблю ікру і червоні рибні сендвічі. А помідори з часником, сиром і майонезом.

Час...

Мої діти і я мав трохи перекусу. Чоловік тримає :)
Далі всі сісти разом, підвели підсумки. Мій чоловік знайшов рекорд того, що ми встановлюємо на 2013 рік назад. Цікаво! Ми плануємо та цілі за 2014 рік. Травень Бог зможе зробити все, якщо Він буде.

Час ввімкнути телевізор знову...
Традиційний виступ президента.

А хіми!!!
1 січня 2014
Гура! З Новим роком 2014!

святковий стіл... Мій чоловік говорить, що мій Olivier салат ще краще, ніж придбаний.
Я кладаю баранину в духовці ... Перегляд телевізора... Поступово, діти падають дупа ...
Зняти таблицю... Чоловік завантажує посудомийну машину.

Со Санта Виходить з картини. Це місце :

Щасливий, цікавий, плідний 2014!!

Джерело: vasya-lesya.livejournal.com