З дитиною.

Молода жінка з дитиною потрапила в перевезення, тому гасіння і нещастя, що пасажири були спокійними. Що відбулося? Жінки сказали мені.
Вона була на поїзді і малюка кричав. Не можна заспокоїти. Причина не може бути виявлена, тому часто буває. Але те, що пасажири вивели. Люди хочуть тиші, і дитячі роги. Пасажири почали робити пам'ятки, голосніше і голосніше, потім почали вимагати, щоб мати з гучною дитиною залишалися поїздом. Не можна стояти під тиском. Я пішов з поїзда, не досягаючи своєї станції. Я купив новий квиток. Тепер він переходить і він боїться, що дитина може знову торкнутися.
Що ви думаєте про це?
Окай, тут є ще один пров. Я пішов до Китаю восени. Високошвидкісний поїзд, про те, як наші поїзди, тільки швидкість 250 км / год. Автомобіль повністю, немає місць. Привід більше п'яти годин. Два дівчата почали бігати в айслі, близько трьох років. Запуск з кінця до кінця, кричущий, має задоволення. Іноді навіть крок на ногах пасажирів. Деякі китайські намагаються спати. Пробіг і кричущий тривав протягом двох годин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але в Китаї реакція дуже відрізняється. Пасажири посміхаються! Чи не дроїться запобіжними кісточками? Більше цього. Одна дівчина захопила підлокітники стільців, підняли ноги в повітрі... і впав. Я просто сидів на моєму алеті, від невеликої висоти. Це не велика угода. Тим не менш, Китайський стрибнув один раз на чотири або навіть п'ять, поспішаючи допомогти дівчатам отримати вгору. До речі, китайці самі, як правило, шумні, говорять відразу 10-20 осіб.

Джерело: рибальська сітка