Він дуже наблизився.

р.
Я зроблю друзів з сусідом з третього поверху (Я живу на п'ятому поверсі) спільних інтересів (карів). Ось біля входу ми стоячи, розмовляючи, він скаржаться на мене, чи є Інтернет поганий, або ноутбук закривається, все сповільнюється. Що бесіда, я розповідаю вам, ми її зафіксуємо. Я приніс ноутбук, він отримав кроковий хребт, як турецький сабер. Змішані, переплановані, освіжаючі драйвери. Запущена - пісня. Я розповім про мого сусіда, давайте подивимося, як маршрутизатор потрапив до вас. Ми пішли, досить впевнено беремо. Я запитаю вас, ви подбаєте? У будь-якому випадку він просто серфінг сторінок. Інтернет з Dom.ru, 20mb. Я кажу, дайте в Інтернет, ви будете вішати на шахті, у мене є 50 мегабітів протягом дня, 100 вночі, необмежено. Всі права. Що робити? Проживання в сім'ї, моя дружина в кінці дня. Він каже, що я приходжу. Дзвоните, є сусід з двома дволітровими пляшками знежирене пиво, а мішок риби. Я не можу, він каже, я сусід, безкоштовно використовувати ваш Інтернет. Я приніс підписку. А тепер один раз на місяць абонента, і без нього пара разів п'є пиво для гарної розмови. Що б ви не сказали, зв'язок - це річ.
вбас57