Кращий аеропорт.

Фінал міста про свою подорож до Південно-Східної Азії був Сингапур. Я приземлявся в Головному авіаційному хабі Азія, Міжнародний аеропорт Чань (ІАТА: SIN, Аеропорт Сінгапур Чані). Досягнення митних лічильників, що пройшли контроль і взяли участь у голосуванні за якість сервісу. Я отримав в багажну смужку, приймав валізу. Здійснено обмінний відділ, обмінний американськими доларами на Сінгапурські долари.

... Я доходився до трансферної станції до міста, попередньо навчившись в касі квитка, як купити квиток (добрий касир показав, куди розташовані машини для купівлі залізничного квитка і, побачивши великий рахунок в руках, обмінявся невеликими грошима, щоб не було проблем з машиною). Я пішов з ескалатора до поїзда, де посміхався Сінгапуран був стоячий і сказав мені, що поїзд взяти. Займав мене близько 15 хвилин, щоб вийти з літака до поїзда, що залишилася на місто.

Я не мав часу шукати в аеропорту, який ввечері, але я був підозрим і думав, що я мав справу з найкращим аеропортом у світі. Ось як це сталося. На шляху назад я зміг перевірити це.

Кращий аеропорт. , Україна

Аеропорт Changi у всіх видах світового рейтингу займає почесне перше місце, а не без причин. На мій погляд, він багато способів попереду своїх колег в галузі.

Зручна навігація.

Кращий аеропорт.

З смаком і любов'ю створюються тематичні інтер'єри.

Кращий аеропорт.

Кращий аеропорт.

Без слів. Цей аеропорт варто долетіти до вильоту.

Кращий аеропорт.

У 2012 році аеропорт обслуговує понад 50 млн пасажирів.

Кращий аеропорт.

Неймовірні зони відпочинку, для сім'ї та дітей, тренажери, басейн, сауна, спа-масаж, безкоштовний кінотеатр, інтерактивні арт-зони, авіаційна галерея, сад метелика, ігрові зони, безкоштовний Інтернет (який, на жаль, не завжди норма), розетки, масажні стільці та багато іншого. Це дивовижна!

Кращий аеропорт.

Кращий аеропорт.

Кращий аеропорт.

Кращий аеропорт.

Кращий аеропорт.

3674853

Кращий аеропорт. р.

Кращий аеропорт.

В аеропорту завжди є щось для того, щоб побачити свій рейс.

Кращий аеропорт.

Питна вода.

Кращий аеропорт.

Неймовірні можливості для додаткових покупок і харчування.

Кращий аеропорт.

Кращий аеропорт.

Аеропорт знаходиться на базі Singapore Airlines.

Кращий аеропорт.

Існує кілька тематичних платформ перегляду. Як і соняшниковий сад.

Кращий аеропорт.

Кращий аеропорт.

270664р.

й