988
Кращий аеропорт.
Фінал міста про свою подорож до Південно-Східної Азії був Сингапур. Я приземлявся в Головному авіаційному хабі Азія, Міжнародний аеропорт Чань (ІАТА: SIN, Аеропорт Сінгапур Чані). Досягнення митних лічильників, що пройшли контроль і взяли участь у голосуванні за якість сервісу. Я отримав в багажну смужку, приймав валізу. Здійснено обмінний відділ, обмінний американськими доларами на Сінгапурські долари.
... Я доходився до трансферної станції до міста, попередньо навчившись в касі квитка, як купити квиток (добрий касир показав, куди розташовані машини для купівлі залізничного квитка і, побачивши великий рахунок в руках, обмінявся невеликими грошима, щоб не було проблем з машиною). Я пішов з ескалатора до поїзда, де посміхався Сінгапуран був стоячий і сказав мені, що поїзд взяти. Займав мене близько 15 хвилин, щоб вийти з літака до поїзда, що залишилася на місто.
Я не мав часу шукати в аеропорту, який ввечері, але я був підозрим і думав, що я мав справу з найкращим аеропортом у світі. Ось як це сталося. На шляху назад я зміг перевірити це.
, Україна
Аеропорт Changi у всіх видах світового рейтингу займає почесне перше місце, а не без причин. На мій погляд, він багато способів попереду своїх колег в галузі.
Зручна навігація.
З смаком і любов'ю створюються тематичні інтер'єри.
Без слів. Цей аеропорт варто долетіти до вильоту.
У 2012 році аеропорт обслуговує понад 50 млн пасажирів.
Неймовірні зони відпочинку, для сім'ї та дітей, тренажери, басейн, сауна, спа-масаж, безкоштовний кінотеатр, інтерактивні арт-зони, авіаційна галерея, сад метелика, ігрові зони, безкоштовний Інтернет (який, на жаль, не завжди норма), розетки, масажні стільці та багато іншого. Це дивовижна!
3674853
р.
В аеропорту завжди є щось для того, щоб побачити свій рейс.
Питна вода.
Неймовірні можливості для додаткових покупок і харчування.
Аеропорт знаходиться на базі Singapore Airlines.
Існує кілька тематичних платформ перегляду. Як і соняшниковий сад.
270664р.
й
... Я доходився до трансферної станції до міста, попередньо навчившись в касі квитка, як купити квиток (добрий касир показав, куди розташовані машини для купівлі залізничного квитка і, побачивши великий рахунок в руках, обмінявся невеликими грошима, щоб не було проблем з машиною). Я пішов з ескалатора до поїзда, де посміхався Сінгапуран був стоячий і сказав мені, що поїзд взяти. Займав мене близько 15 хвилин, щоб вийти з літака до поїзда, що залишилася на місто.
Я не мав часу шукати в аеропорту, який ввечері, але я був підозрим і думав, що я мав справу з найкращим аеропортом у світі. Ось як це сталося. На шляху назад я зміг перевірити це.
, Україна
Аеропорт Changi у всіх видах світового рейтингу займає почесне перше місце, а не без причин. На мій погляд, він багато способів попереду своїх колег в галузі.
Зручна навігація.
З смаком і любов'ю створюються тематичні інтер'єри.
Без слів. Цей аеропорт варто долетіти до вильоту.
У 2012 році аеропорт обслуговує понад 50 млн пасажирів.
Неймовірні зони відпочинку, для сім'ї та дітей, тренажери, басейн, сауна, спа-масаж, безкоштовний кінотеатр, інтерактивні арт-зони, авіаційна галерея, сад метелика, ігрові зони, безкоштовний Інтернет (який, на жаль, не завжди норма), розетки, масажні стільці та багато іншого. Це дивовижна!
3674853
р.
В аеропорту завжди є щось для того, щоб побачити свій рейс.
Питна вода.
Неймовірні можливості для додаткових покупок і харчування.
Аеропорт знаходиться на базі Singapore Airlines.
Існує кілька тематичних платформ перегляду. Як і соняшниковий сад.
270664р.
й