Мурманськ в новому році, 2014.

Я довго хотів відвідати Мурманськ і нарешті вдалося піти на новорічні свята. На жаль, тільки за два дні, але досить було отримати багато позитивних емоцій. В цілому враження від міста добре. Є невеликі недоліки, але вони властиві будь-якому місті : Ми просто отримали тут. Ось близько 6:00 Відразу пішов зліва від станції і зустрівся з першою визначною пам'яткою міста. Готель Арктики (найвища будівля в Арктики)

Центр міста

Звичайно, не можна помітити державні споруди.

Станція будівлі

р.

Зберігати переміщення. Дуже дивно (принаймні мені) є відмінною відмінністю в елевації і наявністю пагорбів з іншого боку бухти. Дуже сніжинний і прохолодний :

Так як довго було сподіватися, що ці будинки були величезними, але все тому, що вони були настільки високими.
Знизу виглядають як стіни фортеці.

Напевно одна з головних визначних пам'яток міста - "Альоша". Пам'ятник російському солдату, встановленому на одному з найвищих пагорбів Кола Бей. Під час Великої Вітчизняної війни на землі та на морі. (час 12:30)

Трохи не досягаючи пам'ятника, вид на місто.

Р

Переглянути з вершини. У нижній частині поїзда ви зможете побачити готель зліва.

В одному з апартаментів:
(час 14:00)

Після того, як ми розглянули, знизили деякі речі, ми вирішили повернутися до Альоша. (час десь 15:30 – 16:00).

527244

Р

Ви можете побачити щось в темряві.

Прогулянка по одному з дворів. Я не знаю, якщо багато людей роблять, але наявність скеля незвичайна для мене.

Церква Спас-на-Воді. Вулиця Челюскінцева

Ранок 4 січня о 13:00.

7643377р.

Це трохи світліше.

2219461

Під новим містом.

Пам'ятник морякам, які загинули в мирний час (Ми практично пропустили його, якщо не для однієї дівчини, яка відкрила наші очі:) вона живе в Мурманську.
Ми відвідали його двічі. Це був як темний, так і світлий.

І нарешті, знайомий погляд :

Джерело: рибальська сітка