Клінтон до Дизель. Ніна жорсткі чоловіки, які не їсти м'ясо

Справжня людина їсть м'ясом. Цей стереотип прийшов до нас з часу, коли суспільство було розділено на збирачі і мисливці, але він вже морально застарілий.

"Меа пов'язана з міцністю і живленням, які зазвичай асоціюються з чоловіками," авторами дослідження, проведеного в журналі Consumer Research, писав. Але зміни часу. Більш потужні чоловіки відмовляються споживати м'ясні продукти. Найсвіжіший американський тренд: від гамбургерів і ковбас на користь тофу і салатів відмовляється навіть американських навантажувачів.

Діловий посередник скомпільував список дев'яти відомих чоловіків, які не їсти м'яса.

1. Колишній президент США Білл Клінтон відмовився від м'ясної дієти в 2004 році. Він повинен змінити свій раціон після проведення чотирьох місяців в лікарні, після серйозних проблем з сердечком (Клінтон підвісний шунтування) і артеріях. Тепер відомий політик веган. І в усіх інтерв'ю він каже, що новий раціон повністю змінився свого життя.

2,2 км Один із засновників Twitter, легендарний бізнесмен Biz Stone. $200 млн чоловік є одним з найбагатших 1% американців і не їсти м'ясо протягом 10 років. 38-річний навіть інвестував в одну з компаній, залучених до виробництва рослинних продуктів.

3. У Знайдено м’ясо для свого здоров’я та навколишнього середовища. Власник фортуни $ 340 млн активно займається тваринним благополуччям і не їсти м'ясні продукти протягом 10 років.

4. Колишній Нью-Йоркський міський голова Corey Booker не їсти м’ясо протягом 20 років, оскільки він став учасником спорту. «Це моє особисте рішення. Без м'яса я просто відчував краще, він каже. Книжковий бажав стати веганом, тобто відмовитися від всіх продуктів тварин, але не вдалося подолати свою пристрасть до морозива.

5. Умань Former Walt Дісней CEO Михаїл Ейснер переключився до низькожирної вегетаріанської дієти в 1994 році, прямо після операції серця. Він сказав, що він не був простим для нього «діазон нормальної американської їжі». Тим не менш, це не припинило його від перетворення своєї компанії в найбільшу розважальну галузь на планеті.

6. Жнівень Стів Виннь, 71-річної азартної магнати, дав м'ясо на рекомендацію лікарів. Він став строгим вегетаріанським в 2010 році. У той час він каже, що він зумів стати "30кг запальничкою і 15 років молодшим."

7. Про нас Венчурний капіталіст Joey Ito перейшов на здорову вегетаріанську дієту в грудні 2006 року. Це було власне рішення. "Я ніколи не був щасливим і здоровим, ніж у ці роки", - сказав він.

8. Колишній генеральний директор Viacom Том Френстон став вегетаріанським після своєї дружини Каті відмовився м'яса. Після цього бізнесмен навіть написав книгу, в якій він обіцяє, що дієта рослинних продуктів зробить всіх щасливих, хто погоджується переключатися на неї.

9. Навігація Actor Vin Diesel став вегетаріанським роками тому. Єдине, що він дозволяє собі креветки.

Він називає їх «морським салатом», хоча він визнає, що це ще непристойне виключення в принципах формування його раціону. Як і багато чоловіків, актор пояснить своє вегетаріанство не турботою про тварин, але здоровими перевагами.

р.