Страсбург

З 1570, Страсбург провів традиційні різдвяні ринки, які розкривають всі чудеса цього красивого міста в холодний зимовий сезон. Сьогодні ми їдемо в одну з найвідоміших міст Європи і прогуляємось по затишних вуличках, прикрашених гірляндами, знову втілювали атмосферу Різдва. Все почалося як звичайно - один раз я бачив фотографії літніх Страсбургів в Інтернеті, а з тих кам'яних тротуарів, півтімберних будинків, невеликих вулиць і квітів на рейках набережних і мостів мене захопили. Я хотів піти на це французьке місто влітку, тому коли ідеї були сформовані, де відсвяткувати мій день народження на початку грудня, Страсбург був спочатку відхилений. На щастя, пізнавані люди переконалися, що столиця Алсце не гірше взимку - це не дарма того, що ця область на північному сході Франції вірно називається «Капітал де Ноель» - столиця Різдва.
І як це виходить, що це!

За місяць до Різдва перетворюються вулиці Страсбурга.

Grand Rue Street, де розташувався наш невеликий готель, веде до головної архітектурної пам'яті міста - Strasbourg Cathedral (Straßburger Münster). Людина на поїзді, в тому числі, розраховує прибуток :

У цей чарівний час місто наповнене святковими гірляндами, освітленням і прикрасами.

У центральних скверах міста відкриваються численні різдвяні розпродажі розпродажі, де представлені великі номери.
товари з святковими символами, і ви можете придбати іграшки для себе або в подарунок. Або просто блукає навколо і зіркою.

Стійки з гірляндами, свічками і світлими прикрасами

Я хотів купити собі різдвяну лопатку, але я зрозумів, що я був малоймовірно, щоб дати на площині.

Вулиці висвітлюються численними гірляндами, а будинки висвітлюються зовні.

Ще один поїзд з чимось явно смачний.

Rue des Orfèvres. Декілька вулиць, які ви прогуляєте з ротом.

р.

Висотне дерево вирощує на місці Клебера під час цього досвятого часу, і кожну годину, від 17 до 21 п. (разом, коли він вже темний, гарна 15 хвилинна світлова установка проводиться тут.

Цікаво, скільки номерів в цьому готелі на Соборній площі, звідки відкривається чудовий собор? Ймовірно, цінний тег високий, хоча місце непристойна і дуже багатогранна.

І звичайно, на кожній площі з різдвяними розпродажами можна спробувати смачне муліне вино, яке вариться прямо там, на місці. Гаряча мужка вина на грудень вечора, саме те, що потрібно розігріти і відновити сили у ваших прогулянках.
Я повинен сказати, що муліне вино використовувався всюди і постійно в прогулянках по місту: тут було багато тастрів, ніж в Штутгарті, Німеччина. Я не говорю французькою дуже добре, пам'ятаю магічні слова: vin chaud є гарячим вино. Роуг червоний. Бланка біла. Ви не втратите. Для муги 0,2 л просять близько 2 євро, велика муга 0,4 л - відповідно 4 євро. При покупці мультієвого вина також необхідно залишити депозит від 2 євро на муг, який подається назад, коли муг повертається. Муги в Страсбургі - керамічні і дуже красиві, він вирішив зберегти один і взяти додому.

Ви даєте "Ніч Елсе Маттерс" французьким!

Фаворитні будинки - тема безшумного захоплення

На ринках можна вибрати різдвяні прикраси на будь-який смак. Ці різдвяні іграшки, наприклад, були зайняті совами.

р.

Є також екстравагантні різдвяні прикраси.

Але я фанат класичних новорічних іграшок.

Ну, тут ми знову йдемо, ці половини будинків ... Я прогуляюся.

546777

І на цій вулиці будиночки змінили колір кожну хвилину. Тепер вони різнобарвні, в хвилину вони будуть повністю червоний, потім синій, потім фіолетовий і зелений.

Додайте трохи позитивності цього похмурого і похмурого посту.

Вулиця Мер'є, веде до Собору, завжди переповнено. Але один день він повернув додому пізно вночі і зумів фотографії його майже пустий собор Страсбурга, який на більш ніж 200 років був найвищий будинок у світі, частково прихований туманом.

Людина, я стажерний неголені люди, але я зізнаю вам, що ці мікси на будинку захоплюють і візьміть мене своїми руками! Не скажете дітей у дворі.

Книжковий

Відомий ваубанський дам підсвічується в червоній ніч.

Галерея Lafayette також в святковому наряді.

Страсбург ресторани. Ви можете сидіти зовні - температура вечора не падає нижче плюс п'ять.

Місяць перед Різдвом, місто наповнене красою.

Джерело: relikator.livejournal.com