Домашній ЛАМБО "РЕВЕНТОН"

Доброго дня!

- ВСІХ ГАЕСІЙ ) Ваша реакція та підтримка СПА SI BO!!! ) й
Дуже несподіваний для мене все це, не думав і не думав ) «Наступні проекти не будуть цікавішими»

Це мій другий автомобіль, він був мій новорічний подарунок, купив його 31 грудня, прокинувшись після Нового року і здавалося б, мрія.
Я думав багато про те, що робити з ним, замінив оптику, колеса, сидіння, але слово ТУНІНГ якось скошений ) дійсно не знаю, яка сторона підійти.
Я почав спілкуватися з різними майстрами цього напрямку, я дивився свою роботу і щось всередині мене сказав NO і NO! І з тих пір я трохи творча людина, я закінчив архітектурну та ювелірну роботу, яка красива, точну, чітку роботу, я знаю не чути. Тому я вирішив зануритися в світ пізнання себе, звичайно ж не себе, з моїм однодумцем, помічником, другом - це мій батько.
Ми були дуже далеко від цієї сфери діяльності, але зараз це було 2 роки і тепер я розумію, що це можливо зробити все, що шрифтазія здатна.
Для того, щоб вирізати таку машину, ми думали багато, звернулися.

Один до одного не вийде чітко, так як донор не підходить! Але щоб зробити 4-seat Reventon дуже багато буде працювати. У подобанні Ферарі Гранд Туризм 4-місний купе.
Тож у мене буде великий туристичний туризм;

Це моя перша робота в цій галузі, і як вони кажуть, перший млинець завжди lump! Так це мій перший млинець.
Я сподіваюся, що я не зламаю, і там буде більше проектів, я дізнався багато на цьому обладнанні, я починаю наступний проект абсолютно різним чином, і я думаю, що це займе менше часу.
якось
Дякую за приходу до своєї сторінки, чекаю на коментарі та переадресацію. Підпишіться, я буду раді ) де починається... )

Його рука пішов, щоб зрізати свій автомобіль.
Він звернув багато, змалював, оцінивши те, що і як підключити екліпс з Reventon.
Він вивів крайні точки, встановивши розміри, і з дротом все почалося.
Коли всі лінії були побудовані, я виготовлявся з картонних шматків (патернів) фурнітури чітко так, щоб я лежав на каркасі, переданих до металу і фрагменту металу був зварений на місце і тому шматку.

Він не важить багато, це тільки макет, він знімав матрицю і скріпив її в пластику, тому все дрібно з вагою.

до З усіх цього залишилися тільки ас (крили), так як це частина тіла і стовбура кришки, вона була ліньою для її скульптури в епоху)
Всі інші підвіконня підвіконня є капюшоном на. крильця задньої нижньої псує - все в пластику,
Всі праски в мансарді.

р.

бутонний насос;

Оригінально каркас, також візерунки і ...
Як був побудований новий священик, все було поступово вирізати.
Місце, де було запасне, також вирізати, в цьому місці тепер витяжна труба, вона залишалася рідною, до неї зв'язали вкладення і нову насадку.

виснаження і нижня псується

Збудувати психолога було щось.
Вони також перенесли люльку резервуара до стійки, люка від мотоцикла курча.
У ході роботи відразу продув всю землю.

завантаження

У кришку ви бачите пластик зі сходинками, це скло.

, Україна

дверна

Навісний двигун був досить однаковим.
Мої петлі - 3 моднізацій рідної Америки,
Перші, які були придбані в штатах, кладуть мій друг, вони були перекручені з вітру, товщиною 5 мм, знімали малюнки з них - зробили їх корекції, виготовляючи їх з нас, кладуть ще один друг, він вже виявився краще, але зробив більше поліпшень, і вийшов мої петлі.
товщиною 19 мм металевого приладу, але коли кладемо, ми з батьком робимо ще кілька тренувань, пара додаткових кріплень на тілі і додаткового ферми на другу петлю на дверцятах, це на стежці.

Так, і смуги на дверцятах були також видалені, виглядали як щось не дуже, і сильно видалив ексліпс.

Габаритний зображення

520

лаціна

Я був! У мене є ралі сідниці.
Але я ріжу їх в хутра теж.
Прийняти до рами, вирізати спину
Він створив новий кадр (так само, як Reventon).
Я підкреслюв її з квадратної труби 10 по 10 мм, дуже міцний і легкий.
Так само у випадку, видалена матриця з них (потрібно такі сідла)
Я дав її до щільного, я також роблю його в шкірі з alcantara,
У нас є фотографії.

р.

Шестерня.

Багато питань: Скільки ваги ви отримали? ?

Матрики знімаються з усіх частин тіла! і все тепер в пластику, все світло і міцно!
Матрики, починаючи від великих частин, капюшона, бампера, дверей, швидких ... і закінчуючи фарами (ті, кріплення для лінії, інтер'єр фари) і поворотних столів,
Весь комплект тіла до найменшої деталі,
весь метал знаходиться в горищі ) )
Я побуджу стовбура, я знімаюся пізніше.
Ми не відразу прийшли до таких результатів, як це повинно, було багато випробувань, консультацій, спробували різні смоли, гелі, як ми робимо для себе, ми хочемо, щоб все було ідеально!

З матриками бамперів і порогів довелося грати не для дітей.
передня бамперова матриця складається з 11 частин (дизайнер ще однаковий)
Але було цікаво настоювати з цими деталями, щоб витягнути тверду частину без швів.
на рідних замках стає вся глуха на носіях (крили, витяжка, бампер) стовбурова кришка стає на рідних петлях і закривається в рідному замку, піднімається з власними насосами;

чоботи

Так як задня частина автомобіля береться на максимальні зміни, змінили всі розміри, а багажник зв'язаний і все інше, потрібно зробити інтер'єр шкіри новим.
Фотографії вже показують полки і шкіру спини.
Я побудував дротові рамки з дроту 3 мм, паяльники латуні. Під полицею виготовляються додаткові кронштейни, полки мобільні і легко знімні. Тепер я вбудовую всі кріплення і бічні стовпи, я бомбардую кожен день, я планую закінчити пару трьох днів.
На цьому етапі я збуджу всі панелі без музики. Все буде просто в стилі машини ) але зі смаком.
під музику будуть інші бічні панелі і полиці, так як музика є делікатною матерією і тут вам потрібно грамотний підхід, потрібно буде пробачити і охопити під сосками і придумати, як це зробити першим.
Я думаю, що багажник також закінчився в Альконтарі з деферментом, з салоном в одному стилі.

р.

р.

БУДЕ З E T! :

Сьогодні, у мене є диво )
Я не можу чекати до завтрашнього дня, щоб зробити фото ) Я хотів швидко постати ) щоб поділитися своєю радістю .

Р

Забарвлення для живопису стати! й

Виготовляється контрольна збірка, підробляла всі сорти тріфл, відірвав весь пил від скрізь, в слово, готовий до живопису )

, Україна

Приходь ;

Я не знаю, чому я працюю на цій машині щодня.
Здається, що прийдеться до моменту істини.
пофарбувати отвори
Тексти пісень, а це означає: Ми малюємо тіло завтра.

3610Р. 4200Р.

довгоочікуваний збір

Час складання )
Пофарбувати, але це невелике.
Не вірю, що це приємно зібрати його... просто немає слів.
дуже мало ...
Телефон фото, щоб кожен фото в іншому кольорі. Я вже візьміть картину.

підготовлені колеса;

Колеса були сонцем сьогодні. Ми будемо носити один колір завтра, можливо, два кольори.
Я не збираюся показати вам картину коліс.
Ви побачите в неділю або понеділок в готовій формі з гумкою і на машинці;
Пара фото зараз.

Габаритний зображення

Прогулянка або забіг

поїхав з художника і відразу ж поставить пошиття салону просто не вдалося! два дні переїхала ) отримав багато задоволення.
Коли ви не збудете занадто збуджена фотосесії, автомобіль покривається всім.
На ніч я поїхав друг до сотні в коробку, щоб добре спати.
Учора, інтер'єр був повністю розібраний, починається робота інтер'єру.

доб. 5

18-19 серпня у м. Одеса відбулася виставка в одеському тюнінгі ... запрошують мене до участі.
Робота по завершенню машини кип'ятіння,
Шкіра подрібнюється, альконтара прихована, в даний момент всю альконтару пришивають в багажник, всі візерунки на сидіння робляться, сьогодні вони починають шити все.
Я роблю коліс, я замовив колодки, вони будуть готові в понеділок. Я не роблю гальма, але я буду міняти після шоу.

520744 р.

1 місце! в двох категоріях

Діти не вірять, як приємно це ) зустрінемо мене спочатку з великими очима і весь день навколо машини був нереальний рух , фотографії будуть, міцність просто тоді як вони не, пара викласти

53991

3250Р. 3700Р.

Р

р.

р.

1 999 р.

р.

р.

3610Р. 4200Р.

перший

Ми пішли в санаторії Аркади, просто на газонній сталі, вже ввечері
швидко фото.