807
Т-90
Я не дивився телевізор протягом п'яти років (не, я не), а потім мої друзі побачили телешоу, танк біатлон.
3 Цікаві. і ось що скручується - вартість одного Т-90 може змінюватися від 2,5-3 млн. дол.
Цистерна T-90 призначена для проведення бойових дій в прямій контакті з ворогом, підтримки мотострілецьких вузлів під час проведення оборонного прориву і розвитку тактичного успіху в оперативній, руйнуванні сили, броньованих об'єктів, вогнепальних і низькошвидкісних повітряних цілей, а також підвищення активності і стійкості оборони.
Габаритний зображення
Технічні характеристики бака Т-90
Крива, людина.
3 хв
Маса, т.
46.5+2%
Потужність двигуна, к.с.
1000 р.
Максимальна швидкість, км/год
60.
Середня швидкість на брудній дорозі, км/год
40-45 км
Паливний діапазон, км
1 500 р.
Подолали Огстеви:
висота стін, м
0.9 км
пропуск, м
2.8 км
ford (з препаратом), м
1.2 (1.8)
-img4---
Арматура
125 мм гладкоборотно-лаункер з термозахисним покриттям, стабілізовані в двох площинах
7.62mm PKT кулеметний з гарматою
12.7 мм NSVT антиповітряний кулемет
Система димової гранати
Засоби зв'язку
Радіостанція ВХФ Р-173, транссевер, телефон, simplex, з модуляцією частоти
Двигун.
Дизель B-92S2, багатопаливо, з рідким охолодженням і відцентровим нагнітальним обладнанням
Вбудований, бульдозер
-img5---
T-90 Vs M1A1 Абрамс
Це просто погляд на посилання.
Я раджу дивитися там, а музичний супровід – як важка, як танк, який озвучив повагу.
-img6---
Джерело: рибальська сітка
3 Цікаві. і ось що скручується - вартість одного Т-90 може змінюватися від 2,5-3 млн. дол.
Цистерна T-90 призначена для проведення бойових дій в прямій контакті з ворогом, підтримки мотострілецьких вузлів під час проведення оборонного прориву і розвитку тактичного успіху в оперативній, руйнуванні сили, броньованих об'єктів, вогнепальних і низькошвидкісних повітряних цілей, а також підвищення активності і стійкості оборони.
Габаритний зображення
Технічні характеристики бака Т-90
Крива, людина.
3 хв
Маса, т.
46.5+2%
Потужність двигуна, к.с.
1000 р.
Максимальна швидкість, км/год
60.
Середня швидкість на брудній дорозі, км/год
40-45 км
Паливний діапазон, км
1 500 р.
Подолали Огстеви:
висота стін, м
0.9 км
пропуск, м
2.8 км
ford (з препаратом), м
1.2 (1.8)
-img4---
Арматура
125 мм гладкоборотно-лаункер з термозахисним покриттям, стабілізовані в двох площинах
7.62mm PKT кулеметний з гарматою
12.7 мм NSVT антиповітряний кулемет
Система димової гранати
Засоби зв'язку
Радіостанція ВХФ Р-173, транссевер, телефон, simplex, з модуляцією частоти
Двигун.
Дизель B-92S2, багатопаливо, з рідким охолодженням і відцентровим нагнітальним обладнанням
Вбудований, бульдозер
-img5---
T-90 Vs M1A1 Абрамс
Це просто погляд на посилання.
Я раджу дивитися там, а музичний супровід – як важка, як танк, який озвучив повагу.
-img6---
Джерело: рибальська сітка