Хто романтичний?

р.
Мій чоловік - це чудова людина, але як і всі чудові люди, він має цілий ряд фатів. Наприклад, ви ніколи не будете їздити на автобусі, якщо є громадський транспорт до вашого призначення. Вони думають, що дарують квіти приступають. Покращуйте дружину ковбасою. У будні дні кип'ятять півсмоктування, а на свято можна поперчити і курити. Не романтичний на всіх.

На один похмурий день січня на кухні з'явилися два квіткові горщики. І в них чудотворно проникла лука. Ніжні стріли досягають світла, запашують весни. Я повинен сказати, що моя дочка і я помітив цю пишність не відразу, але коли пагони досягали п'ять сантиметрів. З кожним днем ми похилилися горщики, як два коти, захотіли їсти весна відразу. Але ми розумні люди, вирішили дочекатися, поки мій чоловік є домом і цибуля стане більш, принаймні трохи. Мій чоловік, безумовно, не дозволяв мені зробити живітне свято з таких невеликих приправ.

Нарешті, день прийшов, коли ми вирішили піти на темну причину. Все добре вирушило - мій чоловік на роботі, ліктя виросла. Дочка швидко побудувала салат: помідори, огірок, перець і промен, додають часник, поливають маслом і атом.

На наступний день чоловік помітив сліди злочину. Він сказав,
до Де мої рослини?
до Не одягнені, але ми робимо цибулю.
Його очі були закруглені, його обличчя став виразом екстремального дивовиження.
- Мед, ви не їсти цибулю! Ти робиш квіти, які я любляча виросла на восьму березні! Я підійшов! Я хотів здивувати вас! В кінці осені він викопував на дачі, потім зробив їх штучною зимою, потім навесні. Це книга. Я отримував права. Хто серед нас не романтичний?

Не скажеш. Я, ї. Якщо жінка в квітковому горщику бачить тільки їжу, то найкращим подарунком для неї є ковбаса.
цупен