Танго з змії

«Дівчатки, ви бачили коробку змією?» – це буває, випадково просить в гардеробну перед виставкою, єдиний виконавець східного танцю з змії в Гомель Катерині Себелева. «Після того, що такий водний підйом. По-перше, я переконаний, що люди просто соромляться від змії, дівчина говорить. - Тоді виникають «скаржні» питання, з яких першим в рейтингу є: «Чи вони прикуси?», «Поісонозний?», «Ви не боїтеся, що вони заплутатимуть вас?» і «Змії, ймовірно, слизькі, непристойні?». Про те, що насправді рептилій, наприкінці року журналісти "ГВ" розповіли танець. «Для того, що насправді є прохолодною, м'язової шкіри. Моя тигрова пітонна Нана-банана і загальний боа обмежений Василіса не отруйний, хоча їх можна прикусити. І вони будуть заплутуватися тільки в разі моєї повної несвідомості, а потім якщо вони йдуть божевільним і загортають шию, яка ніколи не сталося з ними, жарти Катерини.
Її інтерес до змії прийшла разом з її фасцинацією з східними танцями, які вона займалася майже десятиріччям, п'ять з яких вона танцює з рептилією. «Коли я починав, згадувався трохи конкуренції в Гомельі», А потім я вирішив, що я хочу щось нове, щоб виділятися з загального фону. Після того, як у нас були друзі з Мінська цирк, який виконав змії. Їхня продуктивність в арені була дуже вражаючою. й

За чотири роки танцюрист орендував змії від Gomel для виступів. «Головні рептилії зважені 15 кілограмів. Моя рука буквально з ними після презентації, говорить Катерина.
А потім вона вирішила розпочати себе. «Так Василіса з'явився в будинку з довжиною 1,7 метрів», – згадує Катерина. Хоча вона дівчина, я називаю її Васю. Говорячи з нею, зустрілися з Ріком Змії. Незабаром вона купила тигровий пітон з одного продавця, аліно з червоними очима. Двометр Nana також дівчина.

"Не робіть різких рухів", попереджає Катерину, витягуючи боа з терору. - Інстинктивна. Вона може кинути себе на руці, як прей, тому я намагаюся тримати голову фіксованою. Я не боїться себе, я вже трохи потроху. Змії не мають поняття майстра. Якщо ви знаєте, як її отримати, немає проблеми. Тексти пісень, а це означає: Немає способу, вона прийде до мене, і ви не будете. Не собака. Як тільки після вистави в дитячому садку, один з батьків підійшов до Катерини. Він запитав, вказуючи на змійку, повісивши його шию, «Біт?» «Особливості укусів» танцюрист відповів, щоб не турбуватись з питаннями. Змія ніколи не була її до. А потім, втративши пильність, Катерина загинула її руку. "І я дійсно трохи побачила бооба обмежувач, - говорить дівчина. На руці з'явилися дві невеликі краплі крові. Я шукаю чоловіка - він в ударі. Він пішов з куріозом довго. Не болить, незважаючи на тиск рота. Тексти пісень, а це означає: Що ви не знаєте, коли це може статися. Реакція змій полягає в тому, що ви не встигнете зв'язати очі. й

Танцююча змії не приносить багато грошей до Катерини. «Для того, як я годую їх, буквально і фігурно», – каже вона.

Чи правда, що змії живі мишей?

«Чому не буде мертвих. Я спробував мишей, але я зрозумів, що я б не був на них, дівчина відповідей. - За допомогою боа обмежувача перемикається до білих щурів, з пітоном - до свиней. Я не даю диких щурів, так як вони можуть принести захворювання. До речі, тихий пітон, коли він жив з його колишньою власником, атакував щур, і він був рубці на хвіст. Власник думав про захоплення Нани, бо він думав, що не вижити. Тепер живу її тільки дорослі свині, 100 тис. руб. Я купую близько чотирьох тварин на місяць. й

Для консорціу Василіса, реакція якого швидко блискавка, кожні десять днів Катерина набуває п'ять білих щурів, сплачуючи 50 тисяч за кожного. Максимально вони можуть жити в терарії 20 секунд. Боя обмежує їх зубами і закручує їх, кидаючи кільцями. Тільки з ротової хвоста виходить з рота і злипає. Питтон може поглянути на живу їжу протягом десяти хвилин. Він спрощує ніс і потім починає їсти.
Катерина Себелєва спокійно розповідає про процес годування рептилій: «Одна помпа дорівнює багато мишей». Я не маю достатньо грошей, щоб купити близько двадцяти гризунів кожен раз. І перший раз, коли Катя кинула в терарію, її мама припадала її дочку valerian. «Коли ви кладете щура до смерті своїми руками, і ви побачите боа зважену боу з ним, він починає тягнути. Я звик до цього. Я впевнений, що свиня не атакує змії, вона говорить.
Відчуття сати в змії - стільки ж, скільки ви годуєте, скільки буде їсти. Саме тому, згідно з Катериною, в циркулі такі жирні змії: «Так з перегодовування.» Я все ще дівчина, я збираюся танцювати з ними, так що я не хочу анаконди, що зробить вашу спину. Навіть з годівлею, вони виросли близько 10 сантиметрів в рік. й

«Ми не даємо безкоштовних виступів перед хлопчиками. У травні танцював двадцять промів для студентів початкової школи. Я не відмовляється брати участь у благодійних заходах у дитячих будинках, Катерина розповідає про графік виконання. Дуже приємно виконувати перед дітьми, ніж перед дорослими, деякі з яких інксіційно намагаються торкнутися змії. Це не так багато сейфів для людини, оскільки це для рептилій. «Мій боя запорів був важким, що рік. Грибок викликає свою шкіру до гниття. Як пояснили мені ветеринарним з цирку, хтось торкнувся змії, приніс інфекції, говорить танець. Він не страшний для людини, але дуже болючий для рептилій. Ось чому я запитав, щоб мити руки. Щоб вилікувати змійку, в лазні з розчином ромашки, змащують лікувальними мазями.

45

Дівчина не схожа на те, як часто художники лікують арт-директором розважальних закладів. «На жаль, багато з них не знають, як побудувати свою роботу і бути відповідальними», – підкреслює Катерина. Це одне, щоб почекати 15 хвилин на виконання, але коли ви повинні сидіти протягом двох годин до того, як ви йдете на сцені. Це сталося багато разів. Через змії я не можу чекати більше 20 хвилин, оскільки вони чутливі до перепадів температур і можуть легко зловити холоди. Вони погано реагують на проекти, холод, тепло. Після таких очікувань арт-директор Гомельського клубу розповів про змійську танець, що вона мала бути некоректно. «Це ставлення часто виправдано тим, що гроші оплачується, щоб залишити. Перш за все, це задоволення для мене, і ви не будете заробляти багато з таких виступів, говорить Катерина Себелєва.

Оригінальний жанр

«Східний танець з змії, перш за все, гарний дисплей рептилій з елементами руху. В той же час ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це більше, як вистава в оригінальному жанрі, пояснює Катерина.

«Ви витрачаєте так багато часу танці змії, бджільництва на східному гороскопі? й
- Я запитую Катерини. «Я не надчуйний, я не вірю в оменсі», – каже танець. Я зацікавив читання гороскопів. Якщо їх можна зробити, це індивідуально. Змії, з іншого боку, можуть навчатися абсолютна спокійність, мудрість і миттєва здатність реагувати на обставини. й
«З них я, ймовірно, запрошую говорити рідше», - сказав він. І минулий Новий рік, Нана і Вася, і я був в загальному «в костюмі».
* * * * * * * * * * *
Перед тим як вийти, танцюрист представить журналістам змія, що нагадує целофанову плівку. «Якщо ви поставили шматочок у вашому гаманці, ви завжди будете гроші», - додав Катерина. Ми спробуємо переконатися, що в найближчий рік.

Джерело: новини від