Я не знаю.

Контроль паспорта в аеропорту Піарко виглядає так. Ви надаєте стандартну анкету на літак, який потрібно заповнити. Це зроблено в багатьох країнах. А потім ви йдете в прикордонний охоронець з цією анкетою, і він виглядає на ньому, і він перевіряє кожен лист дуже повільно. Якщо він не схожий на щось, він запитати вас, щоб заповнити анкету знову, так як його не потрібно розблокувати. Здається, що ви не заповнюєте непотрібну частину паперу, але письмо есе на іспиті МСУ. Це, через один лист, ви повинні знову заповнити анкету. Далі прикордонник починає запитати про всі наступні рейси. Для кожного наступного рейсу він потребує квитків, кожен рейс він ретельно рерайтинг десь. Все зроблено так повільно, що в 15-й хвилині ви хочете заплутати прикордонну охорону. Тоді ви дивитесь – це все так! Так само, як і сонні мухи, вони ходять, залийте чай, спілкуйтеся, ляпасайте один на плечі і проведіть 30 хвилин, розміщуючи в паспорті для кожного пасажира, який прибуває. Якщо ви думаєте, що якість обслуговування клієнтів Російська пошта та Sberbank знаходяться в нижній частині, то знаєте: значно нижчі - прикордонники в аеропорту милих Карибських країн Тринідад і Тобаго.

Після 3 годин в лінії для контролю я почав уявити, що Тринідад і Тобаго, ймовірно, така дивовижна країна, де кожен хотів залишитися. Саме тому в паспорті є така суворість. Виявляється, що Тринідад і Тобаго є нормальними карибськими асами. Дуже добре: Не потрібна віза в такому вигляді.

Сьогодні у нас є Тринідад і Тобаго і Аруба просунутими.

01. Мар Тринідад і Тобаго є колишньою британською колонією. Столиця - місто з гарною назвою Порт Іспанії. Тексти пісень, а це означає: Немає нічого більшого Звичайне колоніальне місто серед гір. Має 50 000 осіб.

02. Мар Кілька високих будівель в центрі. Я отримав в TIT від нещасного випадку. Пам'ятайте, вчора я написав, що мій рейс був скасований. Так, я мав купити нові квитки, і був підходящий варіант тільки через TIT. Коли я мушу там, я не знаю, де цей острівний народ був на карті або що він був відомий. Виявилося, що одна з найбагатших країн регіону, переважно через торгівлю в нафто- та природному газі. TiT є шостою країною світу з точки зору виробництва скрапленого природного газу. Він знаходиться на півночі Венесуели.

03.03.2014 р. Будинки.

р.

04.03.2014 р. У колоніальних будівлях досить хороший стан.

55925

05. Мар Вулиці ідеально очищаються.

Мар Реставрація

07. Мар Пам'ятник Тринідадіанській олімпіаді. Уся історія участі країни в літніх Олімпійських іграх її представників присуджено 19 медалей, з яких 12 бронза, 5 срібних і 2 золота. Я думаю, що якщо ці хлопці прийшли до Сочі, вони візьмуть золото там.

08. Downtown.

09.03.2015 р. Погода надана. Я дуже мало часу перед площиною, і дощ руйнував все.

10. TIT має закони, які усуджують нетрадиційну спрямованість. Я не знаю, чому, але я думаю, що ви повинні знати.

р.

11. Вони кажуть, є дуже красиві дівчата. Поцілунок тропічної краси.

12.

65287

13.00 р. Якщо я жив на Титусі, я працюю як помічник магазину.

14. Катз буде на масштабі.

15.00 р.

16.00 р. Стара колоніальна кладовища в центрі міста.

17.00 р.

18 років Купуйте в безпечному районі.

р.

19.00 р.

20. Купуйте в проблемному районі.

21.

22. Незабаром я зрозумів причину для ідеальної чистоти в місті: є натовпи сміттєдіяльників і стрибати все далеко.

23. Ви ще можете прогулятися. Виявлення )

24. Місцевий резидент

25. Місцеві жінки

26. Бездомний чоловік спить в прекрасно чистому автобусі зупинки під ідеально чистою ковдрою. Тільки палена пляшка робить цю картину брудною. TIT є очищувачем навіть від Сінгапуру.

3610Р. 4200Р.

27. Місцева мода

, Україна

28.

29.

30. Вам потрібно покласти волосся в шапку.

р.

31. Або загорніть його в хустку.

32. В цілому, я не дуже розумію, чому 40 000 туристів відвідують TIT щороку.

33. Час переїзду.

34. Аруба.

35.

36.00 Р

37.

38.

, Україна

39.00 р.

40. Аруба знаходиться на півдні Карибського моря біля узбережжя Венесуели. На лівому розташувався розкішні готелі, в центрі є дорогі вілли. Це за кордоном володіння Нідерланди. Прямий переліт з Амстердама через 2-3 місяці. Є багато голландських тут. Є ще більше американців. Аруба славиться своїм ідеальним кліматом, найкрасивішими пляжами і спокійним теплом.

41. Головна

р.

42. На вулиці є дорогі магазини.

43. Компанія знаходиться на території.

44. Я збираюся побачити зелені місця.

45. На сході острова використовуються нафтопереробні заводи. Вживали кілька тисяч іноземців. За парканом рослини є бруски з дівчатами, які подаються на заводі;

46. Цей випадок офіційно уповноважений та підлягає державному контролю. У кожному барі є максимальна кількість 4 дівчат. Так вони все досить рівномірно розподіляються по багатьох барах. Бари мають номери, які здаються в оренду. Жінки переважно жінки з Колумбії та Венесуелі.

47. Ви можете працювати тільки 90 днів на рік. Щодня обов’язкова медична експертиза. Поліція постійно патрулює територію. Це майже як Амстердам на Red Light Street.

48. Ціни фіксовані: $30 для дівчинки на вулиці і $40 для дівчинки в барі. Звісно, бар приймає $10.

49.00 р. Після закриття заводу бізнес місцевих бульйонів почав відхиляти. Порожні, і дівчата йдуть.

50.00 р. Не пропустіть тут.

51.

Джерело: zyalt.livejournal.com