975
Карта сайту
При з'єднанні з'являються люди, які думали про розмір картки.
відповідь під kata Найчастіше ми використовуємо для перегляду «Сімка» таких.
Незважаючи на те, що в салоні зв'язку чому дана «сет»
Що таке ця частина?
Багато хто скаже, що є коди, написані для «Сімки» або так легко продати.
Але це абсолютно не так...
Найімовірніше, це припустимо до традиції і фактично перші «сім» карти були лише цим розміром.
«Чи є докази?» і «Чи є докази? й
р.
Я відповідав, що: в 1990 році (або навіть до) були такі дивні пристрої, в цьому випадку це простий мобільний телефон Siemens c2700, і він працює для мене і досить регулярно виконує свої обов'язки.
Але якщо ви перетворите її і видаліть акумулятор, можна побачити картку «найшвидшого» карти «Сім» (у групі контактів зліва), відразу ж з'явиться питання: як її зафіксувати?
Елементар, розмір картки з кодами в розмірах прекрасно вписується в «знімку» під батареєю, де є спеціальний шнурок для картки.
Це все пояснення, проте, перш ніж трафарет для розбиття сим-карт не було і все виглядало як звичайний Payphone або банківський чіп-карт без магнітної смуги.
Я сподіваюся, хто цікавиться.
Все найкраще і з прийдешніми святами!
Джерело: рибальська сітка
відповідь під kata Найчастіше ми використовуємо для перегляду «Сімка» таких.
Незважаючи на те, що в салоні зв'язку чому дана «сет»
Що таке ця частина?
Багато хто скаже, що є коди, написані для «Сімки» або так легко продати.
Але це абсолютно не так...
Найімовірніше, це припустимо до традиції і фактично перші «сім» карти були лише цим розміром.
«Чи є докази?» і «Чи є докази? й
р.
Я відповідав, що: в 1990 році (або навіть до) були такі дивні пристрої, в цьому випадку це простий мобільний телефон Siemens c2700, і він працює для мене і досить регулярно виконує свої обов'язки.
Але якщо ви перетворите її і видаліть акумулятор, можна побачити картку «найшвидшого» карти «Сім» (у групі контактів зліва), відразу ж з'явиться питання: як її зафіксувати?
Елементар, розмір картки з кодами в розмірах прекрасно вписується в «знімку» під батареєю, де є спеціальний шнурок для картки.
Це все пояснення, проте, перш ніж трафарет для розбиття сим-карт не було і все виглядало як звичайний Payphone або банківський чіп-карт без магнітної смуги.
Я сподіваюся, хто цікавиться.
Все найкраще і з прийдешніми святами!
Джерело: рибальська сітка