Ямайка як гілка рай на Землі.

Ямайка як гілка рай на Землі. Але після цього я зрозумів, що Ямайка не відрізняється від бідних африканських країн, які ви не знайдете на мапі.

Далі текст автором:
Рано вранці, залишивши Кайманові острови... світиться, красивим!

Перші промені сонця освітлюють гроші дерева, які виростають тут.

Багаті вілли

За 40 хвилин ми літаємо до Ямайки!

Несподівано. Ямайка має красиві зелені пагорби

У столиці найбільше місто і порт країни є Kingston. Населення столиці становить понад 580 тис. осіб. Центр Кінгстон виглядає так:

Кілька високих офісних будівель і колоніальних будівель.

Офіси

У центрі будівлі яскраво фарбуються всі види реклами. Судячи з великою кількістю прокладки, це мес.

Все, що залишається колишньою відмінністю.

Ямайка як гілка рай на Землі. Габаритний зображення

Ямайка нагадує godforsaken Африканська країна. Дірт, бідність, все зруйновано, ніхто не працює, як і в Африці. Ямайка на іншій стороні світу.

й Вулиці в центрі.

Велосипеди

Ямайка як гілка рай на Землі. р.

Громадський транспорт представлений автобусами і автобусами. Наприкінці кожного мікроавтобуса оточений торговцями і починають засихати всі види речей.

Ямайка як гілка рай на Землі. Р

Ринок.

Офіційна мова країни - англійська, але більшість людей говорять мовою Патої. Це англо-африканська мова Creole, яка практично неможлива для нетреної людини для розуміння. І звичайний ямайський англійський дуже важко сприймати.

5883886

Знаменитий Ямайський кошик. Що таке. Це обов'язково автомобільний кермовий круг, контролює передні колеса через мотузки. Направо, виготовлений з шматка старої шини. Колеса також саморобні - смуги гуми приклеюються до дерев'яного брусу. Кожен купець має ці кошики.

поліцейські тут їздити велосипеди. Є багато поліції в центрі, особливо в гуртожитку. У сливах я бачив військові, на жаль, не знімали, вони якось дуже нервові.

На дорогах теж багато міліції. Після Різдва кожен перевіряється на пити.

Кокоси продаються вздовж доріг

635139

Багато старих людей з сірими бородами. В Африці ви не зносите бороди, і ось прямо кожен другий сірий бороди. Дуже незвичайний.

Життя кип'ятіння в центральній площі.

Тут є спонтанний ринок. Все береться над торговцями.

Вони продають речі.

Що не Африка?

Можливо, основною відмінністю від забутих африканських країн є яскраві кольори. У Ямайці все фарбується в яскравих тонах.

Лоти бездомних людей.

Bob Marley - це бізнес-карта Ямайки. Я пішов на Музей Боба Марлі. "Не турне, нехай щасливий" не пісня, це Боббі МакФеррін. Я завжди думав, що він був. Я єдиний? Ось чому я пішов до Ямайки.

5758847

У районі, де народився Боб і підняв, кожен другий мешканець працює як довідник. Екскурсія місць слави знаменитих музичних витрат $ 30. За цими грошима ви надаєте кам'яну лекцію, яка розповість про дотик історій від життя Боба в голові голосу. «Коли я говорю про Боб, я бачу сльози в очах! Я пам'ятаю його, як хлопчик, ми пішли до тієї ж школи разом! Хоча Боб був 70 років, якщо він був живим, кожен пам'ятає його як хлопчик.

Адміністрація музею. «Ви копчені, тепер ви також можете покласти солярію». Мар'яна тут вільно копчена практично всім, як сигарети. Хоча це заборонено, куріння дозволено. Запах марихуани всюди, навіть в Амстердамі.

Сам музей - це колекція всіх сортів ясен з пельменя. Найцінніший експонат. Мінібус Volkswagen, що надходить на Bob Marley. Всі інші експонати знаходяться приблизно в одному стані.

Деякі номери музиканта.

Кінгстон є досить чистим. Усі сміття викидають в одному місці, звідки його потім знімають сміття. Вулиці та двори практично ідеально підходять.

Так само, як Ямайка, ніхто нічого не робить.

Вулицями району, де Боб виріс. Повідомляйте, як очистити її.

Або якийсь мух. Не один аркуш паперу. Так само, як Сінгапур.

Небезпечний тут. Але сьогодні військові провели деякі види рейду, щоб кожен привітав в будинки і вулиці були пустелі і спокійні.

Kingston дійсно є дуже бідним, зруйнованим містом. Але варто піднятися на найближчий пагорб, як і зовсім інший малюнок відкривається. Все багате життя на пагорбі.

3250Р. 3700Р.

Тут дорогі будинки, квіти, пальмові дерева і спокій.

Все інше життя.

Рибалки.

Пелікани чекають зайвої риби, щоб бути передані.

470857

Ямайка як гілка рай на Землі. , доб. 2

Джерело: zyalt.livejournal.com