На російській психіці

Коли ми починаємо порівнювати нашу армію з американськими та іншими арміями світу, я завжди пам'ятаю історію, що відбувався під час моєї служби в групі радянських військ Німеччини близько тридцяти років тому.
У сімдесятих сімдесятах було призначено для організації змагань з дружніх підіймань. Я служив в артилерії в той час, і колись був присутній на чемпіонаті, який відбувся між нашим підрозділом і братською Німеччиною, яка мала однакові гармати і трактори в сервісі.

На додаток до комбінованих зброї, що працюють і зйомки, програма включала наступні вправи: трактор, який залишив оригінальний і після водіння 50 метрів, повинен вийти навколо так, щоб гармата виглядав в сторону ворога, розрахунок стрибає з трактора, не купує гармату, скатерти, поширюється опорні рамки, точки на мішені, заряди, виробляє постріл, який повинен вдарити ціль. Стандарт для всього 45 секунд. У зв'язку з виконанням цієї вправи є один, так що виконується в свою чергу, який швидше – вирішив стрибок. Навколо, спочатку німці, потім наші. Обидва одиниці присутні, вкорінення для себе.
Stopwatch натиснути. Німці йдуть. Вони діють чітко, ви будете помилуватися. трактор працює важко стрибати в позицію. У будь-якому випадку, якщо у вас немає труднощів. Збірник дає команди, солдати виступають такими кулеметами, як скатерті станзи, кришки знімаються, оболонка в бочку. Постріл. Цільовий удар. 41 секунд. Німецькі німці є юбілантом. За 4 секунди стандарт був закритий! результат чудовий.
Тепер наші Трактор летить на позицію, гармата практично не зачіпає при повороті, стоїть на одному колі, продумує на даний момент - падає на бік або назад до робочої позиції. Я пішов, я впав право. натовп ведеться до неї. Сержант видає удари, офіцер захопив каркас, скинув бінокуляри, які в турмолі був подрібнений, мат-перумат, завантаження практично походу, восени деяким дивом відправляє снаряд в шафу, постріл! Цільовий удар. 17 секунд.

Коли я зрозумів, чому німці втратили війну. Вони не здатні пересилатися в екстремальну ситуацію. І наше життя є надзвичайною ситуацією, і надпотужність є нормою поведінки війни. Стійкість генералів завжди компенсується героїзмом солдатів. Ми не надаємо харчування, тому ми звикли до неї в мирний час. Цистерни розбили через? І ми кидаємо розвідувальні роботи в цих резервуарах. Немає одного, щоб піти на розвідувальні роботи? Чи відмирають скаути під цистерни? Волонтери є двома кроками вперед! Це російський стиль бойових мистецтв.

Яка армія світу, як і раніше? Німці є дисциплінованим народом, вони люблять і знають, як боротися. А де американці йдуть? Нагадувати повстання американських марин у Сомалі. Вони відмовилися йти до бойових дій, поки туалети були доставлені. Вимагає відмінно ярмарок. Сфера унітазів нашого типу в тропах – це прямий шлях до епідемій. І американці люблять жити. Але уявіть, що російські мори відмовилися йти на бойову операцію, з якоїсь причини (не кажучи про таку хвилюючу) я не можу снитися в ночах. Я сподіваюсь, що я не буду жити, щоб побачити наші солдати і офіцери, як американці. Про загальних загальних зборів, спеціальна бесіда...