502
Школярка з Білорусі
Кілька днів тому в селі Вітебська область Шарківщина оголосила результати конкурсу серед дітей для збору вторинної сировини. З 10 жовтня по 10 грудня відбудеться конкурс кафедри освіти, спорту та туризму районного виконавчого комітету. Трохи третій градер повинен зібрати і перетягнути тонну металу, щоб виграти. Папірна робота була найручніше студентом 7-го класу Великоселської ДССС Владислава Мацкевича (360 кг), 66 кг ПЕТ-пляшок було передано студенту Схарківщини СС No2 Артем Гриньевич. Точка з металобрухту була передана у третій-градер Схарківщини СС No 1 Софійський Скурат, районна газета Клич Радзіма.
Я не можу, але не здивуватись важкою роботою дітей від Схарківщини. Наприклад, маленька дівчина в третій класі мала перетягнути тон металу на два місяці, щоб виграти. Артем зробив, можливо, не так фізично важко, але все одно дуже боєздатна робота – вага 1,5 літра ПЕТ пляшки, в залежності від виробника, коливається від 33 до 42 г. Таким чином, студент з Шарковської області мав зібрати від 1572 до 2000 пляшок, щоб отримати 66 кг.
Як призи, всі переможця отримали 8-гігабайтні флешки.
Джерело: Новини.vitebsk.cc
Я не можу, але не здивуватись важкою роботою дітей від Схарківщини. Наприклад, маленька дівчина в третій класі мала перетягнути тон металу на два місяці, щоб виграти. Артем зробив, можливо, не так фізично важко, але все одно дуже боєздатна робота – вага 1,5 літра ПЕТ пляшки, в залежності від виробника, коливається від 33 до 42 г. Таким чином, студент з Шарковської області мав зібрати від 1572 до 2000 пляшок, щоб отримати 66 кг.
Як призи, всі переможця отримали 8-гігабайтні флешки.
Джерело: Новини.vitebsk.cc