Мурада Османна

Мурад Осман став популярним завдяки серії фотографій, які зображують свою красиву подругу Наталію Захарову з-під фону різних пам'яток світу. З'явився пара, що живе в Москві, продовжив свої подорожі і нові фото проекту "Фольво Ме". Перша фото в цій серії була взята випадково, коли молода пара була відпустка в Барселоні. Просто один день після зйомки в Барселоні, мій подруга, який був досить втомився від мене, фотографії нескінченно, перетягування мене кудись рукою. Тим не менш, що не зупинялося мене, починаючи з цього часу, Мурад каже.

На фото: Наталія в Кокоснику біля Кремля в Ізмайлово

Молода пара має фотографії з Стамбула, Іспанії, Нью-Йорка. Вони мають власну сторінку Facebook, присвячену проекту, де їх шанувальники можуть дізнатися більше про свої поїздки. «Ми зараз плануємо піти до Бразилії або до Індії», - сказав Мурад. У 2014 році ми очікуємо більше фотографій красивої пари.

Наталія стоїть на даху готелю Praktik в Мадриді. «Мадрид, безсумнівно, один з найбільш культурно-історичних міст», - сказав Мурад.

Дівчинка і її хлопець відвідали багато районів Стамбула.

У Майямі, де вони прийшли відвідати Art Basel, вони насолоджувалися теплою погодою і океаном.

Під час своєї поїздки в Лондон, вони фотографувалися поруч з іконою знаменитої платформи 93⁄4 на вокзалі King Cross (платформа, з якої поїзд відправився в Хогвартс в Гаррі Поттер). “Kings Cross має пластину з номером платформи і половину столу на колесах, і кожен коханець книги може відчути себе молодим майстрам”, – розповідає Мурад.

доб.10

Інтер'єр відомого Blue Mosque в Стамбулі

У Кришталевому палаці в Мадриді «це приголомшлива будівля виконана повністю зі скла». Палац розташований в парку Ретіро, який також має невелике мальовниче озеро з гусечами, дуками та чорними лебедями.

Одне з найцікавіших місць, які ми відвідали Нью-Йорк. Кожен кут цього міста надихає приголомшливі фотографії.

У м. Майямі відбулася перша виставка робіт Мураду. Також були представлені роботи Alec Monopoly.

499.00 Р

На додаток до того, що вони побачили на виставці Art Basel, вони також прогулялися вулицями Майямі, переглядаючи графіті.

І ось Наталя позує в національному іспанському костюмі в Аламбра, Гранада.

, Україна

У Лондоні пара побачила встановлення Леонардо Ерліча, частина яких – люди, які падають з будівлі.

Готель Praktik Rambla в Барселоні. Цей готель в різні часи був нурсингом будинку, клінікою для літніх людей, інн. Готель знаходиться в 10 км від готелю.

«Тавеллинг навколо» Франція на автомобілі, ми не допоможемо, але відвідати Монако. Це справжній золотий берег в кожному сенсі, Мурад каже.

Ще одна фото в Стамбулі, в цей час в Sulaymaniye Mosque. «Ми захопили глибиною і хлібом душі Турків. Це дивовижне місце, пам'ятник історико-культурній спадщині, Мурад сказав.

Бенідорм - іспанське місто, яке славиться своїми пляжами і хмарочосами.

, Україна

Цей розкішний готель Du Cap-Eden-Roc на півдні Франції. З вікон готелю відкривається приголомшливий вид на море, цей готель був улюбленим місцем відпочинку для членів королівських сімей, письменників, акторів.

р.

З півоном в Балі. Наталія: "Це було просто величезним і вже почав обгорнути мене щільно."

Наталія зносила конусну шапку на рисових подушках в Балі, Індонезія.

Наталія веде Мурада в знаменитому басейні в готелі Марина Bay Sands

На своїй сторінці Facebook пара виглядає так, як вони не подорожують світу.

English, Українська, Français...

-img22---

Джерело: www.businessinsider.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное