Базовий стрибок - це екстремальний тип парашутизму, який характеризується тим, що стрибки виготовляються з закріплених об'єктів. Змішувачі виготовляються в спеціальних костюмах костюмів костюмів костюмів (виготовлені), які створюють спортсмен «крилки», з якими він може контролювати рейс. Сьогодні ми побачимо, як досвідчені спортсмени летять з мальовничих гір Італії на швидкості 150 км / год.
Поїдемо до Італії. Зйомка і пиття вина! Політаючи до Мілана, праворуч, у вас є цей вид Альп. Про нас
Після висадки в оренду комфортабельні мікроавтобуси і відразу ж походять в гори.
Гори мальовничі і дороги чудові.
Основною метою нашої поїздки є зйомки документального документального фільму «Роскосмос». Фільм буде довгий і серйозний, він буде випущений приблизно за півроку.
Оператор-постановник – Наталія Бурцева та Костянтин Колодяжний. Герої фільму – спортсмени / парашути / базові стрибки Gleb Vorevodin і Ратмір Нагімианов.
Італія вибирається для зйомок через легко доступні виходи з приголомшливо красивими видами навколо. Виникає місце, з якого ви стрибати.
Іноді на найбільш популярних точках, черга підкреслюється від тих, хто хоче стрибати. До 20 осіб влітку.
р.
Exit Monte Brento дозволяє стрибати з виконанням акробатики, в костюмах купальника, а також з нього є маршрут для літаючих по скелях.
У такому костюмі можна літати довго і далеко за швидкістю 130-160 км / год
Важливо вибрати безпечну і вільну точку посадки. Європейські фермери не люблять висаджувати в саду без попередження.
Ratmir має цей 500-й стрибок, він і Gleb буде літати вздовж скелі.
Перед висадкою потрібно встигнути від'єднати блискавки на руках і ногах.
до точки посадки літають близько 3 км, знизившись на 1 км.
Найдосвідченіші місцеві базові стрибки є Маврит. Він отримав більше 2 500 стрибків.
Maury rolls somersaults, Ratmir пагони на камері.
р.
Ще один вихід – високий в горах. На схилі під час поділу скель утворюють ворота.
Підвіска не працює, і ми повинні пройти кілька разів.
Ухил був трохи крутим для нашого регулярного взуття.
Небезпечний в деяких місцях.
82975734
Але вгорі є цей красивий вигляд:
підгодівля як бассер:
Перемикаючи вниз, літаючи через ворота, потім над лісом і посадкою.
Про нас
Після того, як хлопчики стрибали, я був окремо на вершині. Я сидів там, щоб довго думати про те, як вийти вниз.
Незабаром птахи прибули. Я мав дати їм деякі мої продукти харчування.
Після спуску ми повернулися до озерної квартири з цим видом з вікна:
Джерело: pitalenko.livejournal.com