1034
Дорослий іграшка
Я спробую сказати вам коротко, як я пішов з WoT і пішов на роботу в гаражі.
Для початку я купив коліс, вони досить світло (38 кг кожен), тому простір займає трохи.
11039 Р
Висота колеса 120 см і ширина 50 см, тут ви для...
р.
Вага в багатоповерховій конструкції грає дуже великі, як і в авіації, так і диски під шинами випилюються занадто, ми не впадемо в деталі.
8406892р.
Компоненти були б.о., деякі дуже б.о., але СРСР завжди правила.
Після танців з діамантами все потрапляє на місце, і гарантійний період ще 30 років.
І це серце цієї звіри, 750 cc, 32 сильний двопотовий двигун від суперкара OKA ...
А потім верстка пішов, як ви можете побачити час йде...
Коли все визначено, ми робимо кадр на основі сопромата (який за один раз забитий) на оці.
На «EYEAR» в багатоповерховій конструкції неможливе, а потім площина вийде, тут ми з'ясуємо каркас ...
І на каркасі всі настойки, які вже досягали полиць ...
р.
В цілому соки автомобілів вичавлюються тут: UAZ міст, Niva дистрибуція, Oka двигун, насос Gura Merc, Subaru рульової стійки, Silent блоки трактора YMZ ... і це не повний список марок автомобілів ...
Це як це палі з ягняти перетворюється в монстр.
Далі в системі паличок і мотузок ми додаємо пучки проводів, сидіння і алілуу ... дайте йти.
Чому я відразу хочу його поганити, але це не тут... читати фізику...
Справа в тому, що процес обробки змащується протягом тривалого часу, але весь шлях від першої хвилини його руху завжди працював, майже кожен день, коли ...
р.
І повільно виріс з усіх боків...
р.
Вага, вага і вага знову не забуваємо про кг або ми будемо висихати, тому алюміній недостатньо.
Інтер'єр не повинен страждати, вона красива і яка красива.
Ну, тілом готовий, і вона додала 35 кг, я не чекав, щоб бути більш...
Ви можете влаштувати вихідні на озері, щоб їздити, перемішати...
р.
Змийте косу і фарбуйте ...
Тада там... Колір невидимий ...
І ось наш...
Фарба завжди змащується на EYEAL, але це схоже на нічого ... і знову вона не висохне, але ми на шляху ...
Вода повинна вимірюватися на глибині, а не в дорожній шпинделі.
Я не знаю, що один з них є СУВ?
Джерело: vavillio
Для початку я купив коліс, вони досить світло (38 кг кожен), тому простір займає трохи.
11039 Р
Висота колеса 120 см і ширина 50 см, тут ви для...
р.
Вага в багатоповерховій конструкції грає дуже великі, як і в авіації, так і диски під шинами випилюються занадто, ми не впадемо в деталі.
8406892р.
Компоненти були б.о., деякі дуже б.о., але СРСР завжди правила.
Після танців з діамантами все потрапляє на місце, і гарантійний період ще 30 років.
І це серце цієї звіри, 750 cc, 32 сильний двопотовий двигун від суперкара OKA ...
А потім верстка пішов, як ви можете побачити час йде...
Коли все визначено, ми робимо кадр на основі сопромата (який за один раз забитий) на оці.
На «EYEAR» в багатоповерховій конструкції неможливе, а потім площина вийде, тут ми з'ясуємо каркас ...
І на каркасі всі настойки, які вже досягали полиць ...
р.
В цілому соки автомобілів вичавлюються тут: UAZ міст, Niva дистрибуція, Oka двигун, насос Gura Merc, Subaru рульової стійки, Silent блоки трактора YMZ ... і це не повний список марок автомобілів ...
Це як це палі з ягняти перетворюється в монстр.
Далі в системі паличок і мотузок ми додаємо пучки проводів, сидіння і алілуу ... дайте йти.
Чому я відразу хочу його поганити, але це не тут... читати фізику...
Справа в тому, що процес обробки змащується протягом тривалого часу, але весь шлях від першої хвилини його руху завжди працював, майже кожен день, коли ...
р.
І повільно виріс з усіх боків...
р.
Вага, вага і вага знову не забуваємо про кг або ми будемо висихати, тому алюміній недостатньо.
Інтер'єр не повинен страждати, вона красива і яка красива.
Ну, тілом готовий, і вона додала 35 кг, я не чекав, щоб бути більш...
Ви можете влаштувати вихідні на озері, щоб їздити, перемішати...
р.
Змийте косу і фарбуйте ...
Тада там... Колір невидимий ...
І ось наш...
Фарба завжди змащується на EYEAL, але це схоже на нічого ... і знову вона не висохне, але ми на шляху ...
Вода повинна вимірюватися на глибині, а не в дорожній шпинделі.
Я не знаю, що один з них є СУВ?
Джерело: vavillio