930
Дитячий сон кожного хлопчика (8 фото)
Написання ESCOGIDO7: У одному торговому центрі я бачив таке диво, велика залізниця зі шматочком пейзажу, припустимо, що передгірки Альп.
Спочатку потрібно мати вільний простір в квартирі, щоб поставити цей фундамент для залізниці.
Тут майже все: будинки, луки, водоспади, ставки, автомобілі, тварини і багато всього цікавого. Наприклад, якщо ви шукаєте тісно, Дад навчає сина до риби. На пагорбі знаходиться поліцейський автомобіль і хтось на велосипеді. Деталі дивовижна.
Паркінг, логотип автомобіля відомого європейського мобільного оператора.
Будь ласка, зауважте, що світильники на екрані (!!)
Хтось гасить своїх корів.
Сім'я заможних бургерів (нехай я думаю, що це Австрія або Німеччина) приїхали на відпочинок поза містом. Вони добре живуть, слухаючи автомобілі.
Інші персонажі вирішили купатися, засмагати, масажувати свого хлопця або зробити інші речі.
Р
Хтось висаджує квіти на дачній ділянці.
Джерело: escogido7.livejournal.com
Спочатку потрібно мати вільний простір в квартирі, щоб поставити цей фундамент для залізниці.
Тут майже все: будинки, луки, водоспади, ставки, автомобілі, тварини і багато всього цікавого. Наприклад, якщо ви шукаєте тісно, Дад навчає сина до риби. На пагорбі знаходиться поліцейський автомобіль і хтось на велосипеді. Деталі дивовижна.
Паркінг, логотип автомобіля відомого європейського мобільного оператора.
Будь ласка, зауважте, що світильники на екрані (!!)
Хтось гасить своїх корів.
Сім'я заможних бургерів (нехай я думаю, що це Австрія або Німеччина) приїхали на відпочинок поза містом. Вони добре живуть, слухаючи автомобілі.
Інші персонажі вирішили купатися, засмагати, масажувати свого хлопця або зробити інші речі.
Р
Хтось висаджує квіти на дачній ділянці.
Джерело: escogido7.livejournal.com