943
Дитячий сон кожного хлопчика (8 фото)
Написання ESCOGIDO7: У одному торговому центрі я бачив таке диво, велика залізниця зі шматочком пейзажу, припустимо, що передгірки Альп.
Спочатку потрібно мати вільний простір в квартирі, щоб поставити цей фундамент для залізниці.
Тут майже все: будинки, луки, водоспади, ставки, автомобілі, тварини і багато всього цікавого. Наприклад, якщо ви шукаєте тісно, Дад навчає сина до риби. На пагорбі знаходиться поліцейський автомобіль і хтось на велосипеді. Деталі дивовижна.
Паркінг, логотип автомобіля відомого європейського мобільного оператора.
Будь ласка, зауважте, що світильники на екрані (!!)
Хтось гасить своїх корів.
Сім'я заможних бургерів (нехай я думаю, що це Австрія або Німеччина) приїхали на відпочинок поза містом. Вони добре живуть, слухаючи автомобілі.
Інші персонажі вирішили купатися, засмагати, масажувати свого хлопця або зробити інші речі.
Р
Хтось висаджує квіти на дачній ділянці.
Джерело: escogido7.livejournal.com

Спочатку потрібно мати вільний простір в квартирі, щоб поставити цей фундамент для залізниці.

Тут майже все: будинки, луки, водоспади, ставки, автомобілі, тварини і багато всього цікавого. Наприклад, якщо ви шукаєте тісно, Дад навчає сина до риби. На пагорбі знаходиться поліцейський автомобіль і хтось на велосипеді. Деталі дивовижна.

Паркінг, логотип автомобіля відомого європейського мобільного оператора.

Будь ласка, зауважте, що світильники на екрані (!!)

Хтось гасить своїх корів.

Сім'я заможних бургерів (нехай я думаю, що це Австрія або Німеччина) приїхали на відпочинок поза містом. Вони добре живуть, слухаючи автомобілі.

Інші персонажі вирішили купатися, засмагати, масажувати свого хлопця або зробити інші речі.

Хтось висаджує квіти на дачній ділянці.

Джерело: escogido7.livejournal.com