Авіаперевізники

У 1970 р. у 1970 р. відбулися перші кейси, які отримали широку громадськість, 15 жовтня батько Бразінськаса та син захопив літаком AN-24 і загинув рейс, захопивши пілоти до Туреччини. Сьогодні Я хочу розповісти вам про ще кілька похідних в СРСР.
, Україна

крадіжка Ан-24

15 жовтня 1970 р. Аерофлот Ан-24 льв Батумі-Краснодар. На борту були 46 пасажирів. Pranas Brazinskas, який працював у місті Вільнюс, і його 13-річний син Альгірдас сідає у передній ряд. І вирізати.

Через кілька хвилин після зльоту Pranas Brazinskas, які, як правило, мали кримінальний запис, званий польотом і вимагали повернути площину і висадити її в Туреччині. За невиконання замовлення куртки загрожують смерть.

Політ Надія Курченко

19-річний рейс Неаджа Курченко обстріляв «Ассеф» але загинув в серці. Надія Курченко була присуджено наказ Червоного банера, вулиць та шкіл ім. М. Червоного Банера.

На пілотах і стартували зйомки в різних напрямках.

- Булети надходять з кабіни. Один пішов через моє волосся, говорить Ленінградер Володимир Гаврилович Меренков. Він і його дружина були пасажирами на рейсі, що підійшла до 1970 року. Я побачила, що на грудях з'явилися пістолети, мисливська гвинтівка, одна граната з ліктя. (...) У літаку кинувся ліворуч - пілоти, ймовірно, сподівалися, що злочинці не будуть стояти на ногах.

Зйомка продовжується в кабіні. З'явилися 18 отворів, а всього 24 кулі були вогнеті. Один з кульок зламав командирський хребт, в результаті чого він паралізував ноги. У пілотах вдалося активувати сигнал SOS.

Навігатор був поранений в легенях, руці, плечі. Зібрані члени екіпажу змушені висаджувати літак в Крабзоні, Туреччина.

Я розповіли про бандитів: Я був поранений, ноги паралізували. Я можу тільки контролювати руки. Я хочу допомогти співпілоти, а бандит відповів: «Що відбувається війна.» Вмирає. Навіть думка про направляння «Аннушка» скелям, загиблим - відмирати і закінчити ці бали. Але в салоні є сорока людина, в тому числі сімнадцяти жінок і одна дитина.

Я сказав спів-пілот: Якщо втратити свідомість, візьміть судно за запитом бандити і землі. Збережемо літак і пасажири! На радянській території, на Кобулеті, де був військовий аеродром. Але джемпер, коли він бачив, де я заголовок автомобіля, попередив його, що він буде стріляти мене і підірвати судно. Я ухвалив рішення про перетин кордону. І через п'ять хвилин, ми перекреслилимо його на невеликій висоті.

У жовтні 1970 року Радянський Союз задовольнив, що Туреччина негайно перевищила злочинців, але цей попит не зустрілася. Турки вирішили судити самі джекери. Ієрогліфів були засуджені за крадіжку і вбивства, але через чотири роки вони випустили під амністію. Вони жили в США.

У 2002 році Пранас Бразінська загинув сина в Каліфорнії.

Р

Капуста Ту-134 в Уфа

20 вересня 1986 р. в аеропорту Уфа захопив Ту-154 два пустельні солдати. Усі терористи обслуговували в тій же частині внутрішніх військ

В рамках плану Набата, який був поставлений на місце, коли терористи захопили площину, щоб вони були впевненими, що вони могли захопити літак за кордоном. Десерти захопили таксі з водієм. Порушуючи його з кулеметом, вони подали на посаду поліцейського. Коли вони припинили біля нього, вони зрозуміли, що вони не могли пропустити його.

Тоді вони вирішили взяти володіння автомобілем УАЗ. Для цього вони почали чекати. Тим не менш, рано пустелі розповіли про те, що "UAZ" патрульна поліцейська група, за звичним маршрутом. Всі три відкриті пожежі. На місці загинув два міліціонери. Один з степлерів втекти. Два вирішили продовжити плани.

До аеропорту Мацнев і Ягмурджі зробили свій шлях до території аеродрому через дренажний канал. Побачивши Ту-134 літака, що стоять там, слідуючи маршруту Київ-Уфа-Ніжневартовськ, сідайте на заправку, вони очолюють для нього. Припинивши в салоні літака, вони оголосили захоплення і змушені дати зброю екіпажу судна. 8 осіб, які перебували у розпорядженні пустелі, включаючи 5 членів екіпажу та 76 пасажирів.

У степлерів вимагали, що літак звільнився відразу і літати за кордоном. Тим не менш, під різними претекстами пілоти затримали час, під час якого радянська група КГБ «А» та внутрішні війська прибули до літака. Зважаючи на те, що ніхто не буде відповідати їхнім вимогам, два солдати вирішили зробити самогубство. Вони вимагали потенціалних препаратів і, коли їх дали, взяли їх у великі дози.

Ягмурзі втратив свідомість, і Матснев, вже наркоман з досвідом, не зробив. Мацнев почав розмішувати по салону. Допускаються всі пасажири та пасажири. Коли вони вийшли, напад почався. Під час нападу Мацнев спробував відкрити вогонь з кулемета, але було вбито миттєво. Один з кульок, що затіняє ногу несвідомих Ягмурзі. Він був згодом ампутований. Вся операція, щоб звільнити літак не більше шести секунд.

У разі арешту 6 осіб, в тому числі Коновальця, Ягмурджі та чотири солдати, які закривали злочин. Військовий трибунал вирокував Сергія Ягмурзі, який залишився без однієї ноги, до смертної штрафу - зйомки. Коновал, як він не брав участі в поході літака, отримав 10 років в тюрмі.

У тюрмортах від 2 до 6 років.

Похід бійця МіГ-29 в Туреччині

На ніч 20 травня 1989 року капітан Олександр Зубов був на обов’язки для прийому та виходу літака. Він оголосив всім пілотам і технікам, щоб він був сином (по суті, народження його сина відбувався через кілька днів), і з цього приводу лікував всім спеціально підготовленим тортом, який додав велику дозу сновидіння таблеток.

р.

У цей час з'явилася зміна відправлень на літаках обов'язкового призначення, а механік приймав пост, який не прокинувся на будь-який з товарів. Зуєв спробував розірвати механіку, не вдалося, зняв його з пістолетом і поранив його, але він був поранений в руці, коли механік відкрив вогонь. Зуєв з'явився в одному з них літаки, які були майже повністю готові до вильоту, і Зуєв.

Після зльоту він збирав стріляти інші літаки на миті з повітряної гармати, щоб вони не спробували перехопити його, але він не міг, тому що він забули видалити один з двох замків з гармати.

Зуєв з'явився літак в Крабзон (Туреччина). У Туреччині він спробував заряджання літака і викинутий, враховуючи, що його дії були політичного характеру. Повернути літак до Радянського Союзу найближчим часом. Зуєв отримав політичну притулку в США. Він був консультантом ВПС США перед початком операції Desert Storm.

У пам'яті "Desert Storm": Американські військові пілоти Nick Mongillo та Chuck McGill з головним тактичним консультантом Zuev.

Похід МіГ-25

6 вересня 1976 р. радянський депресор рушив у перехоплення МіГ-25, на якому він летить до Японії. Після цього отримав політичну притулку в США.

Беленко з Соколівського аеродрому Приморського Краю для виконання польотів. Аэропорт МіГ-25П (Гоккайдо-Айленд). Згодом японська влада зробила офіційне повідомлення про те, що Беленко звернувся до політичного притулку. Він був прийнятий до США на 9 вересня.

Однак існує ще одна версія, за якою траєктор не був. Він був змушений землі в Японії. Очима говорить про те, що лейтенант збитий в повітря з пістолетом, не дозволяючи нікому біля автомобіля і вимагати його покриття. Однак розслідування врахувало поведінку пілота в повсякденному житті, а також спосіб його польоту.

Висновок був нерівномірний: висадка на території ворожої держави була навмисно. Сам Беленко був божевільний про життя в Америці, навіть кішка консервована їжа, здавалося б, ніж ті, які продаються в рідній країні.

З офіційних виписок важко оцінити наслідки цього втечу, морально-політичну шкоду можна ігнорувати, але пошкодження матеріалу було оцінено на 2 млрд рублів. Після того, як в СРСР, необхідно було швидко змінити всю техніку системи розпізнавання «других або лиманів».

Сім'я Овечкіна

8 березня 1988 р. родина Овечкіна провела пасажирську площину СРСР. Сім братів: музиканти джазового гурту «Seven Simeons», їх матері та сестри.
Ведучі, погрожують зброї і бомби, вимагали, що літак буде відправлений в Лондон. Команди переконували джемпери, які необхідні для заправки літака. По суті, літак висаджував на Вещевському військовому аеродромі в Ленінградській області.

Овечкін розповів, що він вже Фінляндія. У радянських формах побачили солдати. Усвідомлюючи, що вони були загиблими, вони розстріляли рейсу. У цей час група захоплення проникла в площину через кабіну і багажне відділення і почала штурм. Попри те, що суди розірвали бомбу, але вибух загинув лише одного з братів.

Решта сім'ї знялася старшим братом і розстріляли себе. Вже збереглися молоді діти, 28-річної Ольги Овечкіна та 17-річної Ігоря Овечкіна.

6 вересня 1988 року в Іркутську почався судовий процес виживання членів сім’ї Ігоря та Ольги Овечкіна, адже тільки вони підлягають кримінальній відповідальності за віком. Виявилося, що Ольга проти крадіжки і до останнього спробувала запобігти її. В’язниці, Ігор – 8 років (подається лише половина своїх вироків). Під час захоплення і випробування Ольга була вагітна і подарувала дочку в сувагу.

Лише Людмила Овечкіна втечула суд, так як вона заміжала до захоплення і залишила родину. Я не знаю про захоплення. Попри те, що вона мала трьох дітей своєї справи.

У 1999 році на основі історії родини Овечкіна було знято повнометражний фільм «Мати». Назви акторів були змінені (замість Овечкінів - Юріїв), назва ансамблю (замість Сімеонів - Меррі Сімейство), кількість дітей, значні обставини захоплення літака і штурму. Загалом сюжет фільму має віддалене відношення до реальності.

овець не схожий на фільм.

Похід літака Ту-154 в Пакистані

19 серпня 1990 р. літак Ту-154 захопив в'язнів з тимчасової затримки Нюрунгрі. Похідники вимагали, що літак відправиться в Пакистан.

15 тюрмортів перевозили до Якутського у Ту-154. Через п'ять хвилин команда отримала сигнал «небезпечний». терористи зуміли перевозити на борту літака ріжучий, який був переданий на бандитів одним з друзів лідера джекера. бомба була шматком господарського мила.

В’язниці взяли участь пасажири та 3 поліцейські ескорти, здійснюючи зброю.

Увечері 19 серпня літак знову висаджував в Неугоррі. терористи вимагали штурмові гвинтівки, радіо і парашути. Увечері 19 серпня літак вилетів до міста Красноярськ, а о 23 годину в Москві висаджують в Ташкент. У СРСР вибрали чотири джемпери, які мали легке заряджання, вирішили здатися владі і залишатися в СРСР.

20 серпня в Карачі літаки, що перенесли 36 хабів і 11 терористів, які летять до Пакистану, де його висаджують в Карачі. Після висадки в аеропорту Пакистану затримали куртки. Вони були пізніше засуджені. Всі терористи були засуджені до смерті. Два в'язниці повісили себе в тюрмі, один загиблий тепловий удар.

У 1991 році смертний вирок був приміщений до життя. Самі бандитів зверталися за повернення до СРСР, але вони відмовилися. У вересні 1998 р. терористи були амністії на честь 50-річчя незалежності Пакистану.

Два рідних України залишалися в Пакистані. 6 похідних були передані Росії. Суд Якутії дав їм найважчий вирок - 15 років в тюрмі.

р.

Джерело: ussrlife.blogspot.ru